Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Flat utvikling for Telia Norge

Telia Norge fikk et usedvanlig flatt kvartal i tredje kvartal 2019. Kundetallet på fast bredbånd økte kun med 1000 mot 15 000 i forrige kvartal

Les mer #Nyheter

Vipps må slåss i motbakke

Selv ikke Vipps suksess med sin betalingapp er nok til å sikre dem suksess på mobilmarkedet. Det er få MVNOer som har lyktes både nasjonalt og internasjonalt.

Les mer #Mobil

Vippser verdens første mobilapponnement

Gjennom fem år har Vipps forenklet det meste innen betaling, men skal nå for første gang forenkle helt nye område - mobilmarkedet.

Les mer #Mobil

I den geopolitiske teknologistormen

Huawei i Norge taper mer enn halvparten av det mobile operatørmarkedet. Likevel øker de antall ansatte i Norge. Hvordan kan det henge sammen?

Les mer #Mobil

Noen har verken mobil eller fiber

Noen kommuner i Norge har så svak mobildekning og fiberdekning at de mer enn halvparten av husstandene ikke har noe bredbåndstilbud. For Telenor er dette den største utfordringen i kobbersaneringen.

Les mer #Bredbånd

Bryter 100-millioner-grensen

Om de forsto at kobbernettet vil forsvinne før Telenor selv, vet vi ikke. Men de forsto iallfall tidlig at noe nytt lå i lufta, bokstavelig talt. Eye Networks har gått fra å levere xDSL, til Wi-Fi. Nå ser selskapet fram til Wi-Fi 6 og et kraftfullt teknologiskifte.

Les mer #Bredbånd

Alt-i-ett for videokonferanse

Huawei har nettopp lansert sitt intelligente samarbeids- og konferanseprodukt IdeaHub. Det er et produkt som nok mange bedrifter har behov når de skal betjene alle hjemmekontorene.

Les mer #Nyheter

Ny utfordrer med fast mobilt bredbånd

En utbrytergruppe fra Telenor starter nå et nytt selskap som heter JetNett. Det skal levere fast mobilt bredbånd (FWA) Startkapitalen på 6,3 millioner kroner hentet de inn på rekordtid.

Les mer #Bredbånd

NHO roper varsko om skjev bredbåndsdekning

NHO er bekymret over bredbåndsdekning spesielt på høyhastighetsbredbånd i bedriftene. Det har de all grunn til: Over 50 000 bedrifter har fortsatt bare kobberaksess med lav hastighet.

Les mer #Bredbånd

Ice har kort vei til 5G

Ved utgangen av andre kvartal hadde Ice 2450 basestasjoner. Halvparten av dem er 5G-klare og noen av dem trenger bare en programvareoppdatering for å levere 5G.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

  • Tung tids tele

    Tung tids tele

    - Tele er basis for morgendagens velferd. Mange flere forstår det nå. Det ser lyst ut for telebransjen, skriver Arne Joramo.

  • 600 000 + 600 000 unik mulighet

    600 000 + 600 000 unik mulighet

    - Bør Altibox og Ice finne sammen? Ja – de blir sterkere sammen enn hver for seg! Det mener Arne Joramo.

Mest lest