Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

750 millioner til fiber i Innlandet

I år vil Eidsiva Bredbånd investere rundt 500 millioner kroner i fibernett og nå en omsetning på rundt 550 millioner kroner. Samlet er fiberinvesteringene i de to fylkene i år om lag 750 millioner kroner.

Les mer #Bredbånd

Kraftig storm i vente

Konsernssjef Sigve Brekke presenterte en kraftig treenighet da han kastet blikket litt framover i en presentasjon nylig. Trillingene heter AI, IoT og 5G. Sammen gjør de susen.

Les mer #Hjem

Kraftbransjen over til kommersielle mobilnett

Kraftbransjen har i dag sine egne ekomnett for styring og drift av kraftforsyningen. Mye tyder på at de i framtiden må gå over til, eller supplere med kommersielle mobilnett.

Les mer #Mobil

Eidsiva forlater Get – går til Altibox

Eidsiva bredbånd har inngått avtale med Altibox som ny samarbeidspartner på bredbåndstjenester. Dermed får Altibox-felleskapet, som forlengst har passert 500 000 kunder, omlag 45 000 nye fiberkunder 6.juni.

Les mer #Bredbånd

Telesikkerheten satt bort til Telenor

Staten setter bort telesikkerheten til Telenor og andre aktører leier av Telenor. Det synes å være den grunnleggende utfordringen med telesikkerheten i Norge generelt og Finnmark spesielt.

Les mer #Nyheter

Kina driver mobilmarkedet

Kinesiske mobilprodusenter sørget for vekst i verdensmarkedet for smartmobiler i tredje kvartal i 2018. Samsung hadde en formidabel tilbakegang mens Apple holder posisjonen.

Les mer #Mobil

Nkom tar sikte på to store frekvenspakker

Nkom tar sikte på å tildele nye mobilfrekvenser i to store pakker – den første mot slutten av neste år – 700 og 1500 MHz.

Les mer #Mobil

Nye ansikter i Telia Norges ledelse

Lite fotavtrykk for Get og fastnett i Telia Norges nye konsernledelse. Bare to fra Get fikk plass. Den nye nettverksdirektøren heter Kirke Saar og kommer fra fra Telia i Estland.

Les mer #Nyheter

"Fri data" koster nå 499 kroner

Chili som er blitt kjent for fri data abonnementet, setter nå opp prisen med 100 kroner. Dette er en prisøkning på 25 prosent.

Les mer #Hjem

Døra bare på gløtt for nye fusjoner

EU-kommisjonen har fortsatt for stor ensidig fokus på sluttbrukerprisene til at den godkjente fusjonen i Nederland der T-Mobile nå får kjøpe 75 prosent av Tele2 virkelig skal åpne for mange nye telefusjoner i Europa.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

Mest lest