Babcock valgte nordnorsk mobilavtale

Da Babcock skulle velge mobilavtale til selskapets ansatte i Norge, falt valget på en heller beskjeden leverandør med hovedkontor på Setermoen i Bardu kommune.

Publisert Sist oppdatert

Daglig leder i Babcock Norge, Ronny Repvik, er fornøyd med mulighet til å velge en nordnorsk aktør til avtalen som har en verdi på flere hundre tusen kroner, heter det i en pressemelding

- Vi er et nasjonalt selskap, og en del av et stort internasjonalt konsern. Men vi har vårt hovedkontor i Tromsø, og da er det ekstra stas å kunne bruke en leverandør fra Nord-Norge til denne viktige tjenesten, sier Repvik.

Babcock ønsker i størst mulig grad å handle lokalt, men er avhengig av konkurransedyktige leverandører.

- Da det viste seg at Saga Mobil kunne matche øvrige og langt større leverandører på kvalitet, service og pris, var valget enkelt, sier Repvik.

Leder for salg og marked i Saga Mobil, Knut-Bjørnar Braathen, er fornøyd med avtalen med ambulanseflyselskapet, som innebærer mobilløsninger til selskapets nærmere 200 ansatte.

- Babcock er en stor og viktig bedrift, og vi i Saga Mobil er stolte over at de valgte oss som leverandør av sentralbordløsning, mobiltelefoni og mobilt internett, i sterk konkurranse med de største aktørene i markedet, forteller Braathen.

Om Saga Mobil

Saga Mobil er et nordnorsk mobilselskap med hovedkontor på Setermoen, og avdelinger i Tromsø, Mo i Rana og Stjørdal. Saga Mobil tilbyr moderne telefoni- og kommunikasjonsløsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge. Fokuset har siden oppstarten vært konkurransedyktige priser og tjenester sammen med bransjens beste kundeservice. Saga Mobil skal være naturlig valg for bedrifter som vil ha personlig og lokal oppfølging fra våre forhandlere rundt om i Norge

Om Babcock Scandinavian AirAmbulance

Babcock Scandinavian AirAmbulance er Nordens største luftambulanseselskap, med virksomhet i Norge, Sverige og Finland og Åland. 1. juli 2019 overtok Babcock driften av ambulanseflyene i Norge, og opererer på vegne av det nasjonale helseforetaket Luftambulansetjenesten HF, fra basene i Kirkenes, Alta, Tromsø, Bodø, Brønnøysund, Ålesund og Gardermoen. Selskapet har ansvar for driften av ni ambulansefly i Norge og har ytterligere to fly i reserve. I 2022 vil flåten suppleres med ytterligere et jetfly.

Powered by Labrador CMS