Apple tapetserer Telias toppliste for september med de nye iPhone 13-modellene.
Apple tapetserer Telias toppliste for september med de nye iPhone 13-modellene.

Apple fosser frem

Apples nye iPhone-modeller tapetserer Telias liste for september.

Publisert

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Max Pro stuper inn på Telias toppliste for september på henholdsvis første og andre plass. I tillegg kommer den rene 13-modellen inn på en niende plass.

Telias liste består nå kun av Apple og Samsung-modeller. Samsung kaprer femte og åttendeplassen, med henholdsvis Galaxy S21 Ultra og Galaxy A52s, resten av de ti plassene er Apple-modeller.

– Det er liten tvil om at norske mobilkunder er lojale Apple-kjøpere, og har tatt godt imot de nye iPhone 13-modellene, sier Siv Færø, ansvarlig for salg og kanalstyring for privatmarkedet i Telia. – Åtte av ti modeller på vår topp 10-liste er Apple-telefoner.

Det er også interessant å se at ni av de ti modellene som er inne på topp 10 listen nå er modeller som støtter 5G. Om dette er et signal om at norske forbrukere bryr seg om at telefonene støtter teknologien eller om det er et resultat om at nesten alle nye telefoner støtter den er et spørsmål som er verdt å stille seg. Uansett er det et klart signal om at norske forbrukere er klarer for 5G når det bli landsdekkende i løpet av et års tid.

Powered by Labrador CMS