Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Farvel til passord og PIN-koder?

Skanning av ansikt og fingeravtrykk, i tillegg til iris-skanning, kommer for fullt. Det kan komme til å erstatte PIN-koder og passord.

Les mer #Hjem

Tre milliarder for markedsføringsteknologi

Telenor Group blar opp tre milliarder kroner for 95 prosent av den amerikanske selskapet Tapad. Selskapet er blant de ledende i verden innen markedsføringsteknologi.

Les mer #Nyheter

Full krig om TV-distribusjon

2,5 millioner får sitt TV-tilbud betydelig redusert. Det er konsekvensen av at Canal Digital og Dicovery ikke er blitt enige om ny distribusjonsavtale.

Les mer #Nyheter

Må gi Bredbåndsforum tid

Statssekretær Reynir Johannesson i Samferdselsdepartementet mener det er viktig å utnytte de verdiene som ligger i bakken.

Les mer #Mobil

Tor snill godgutt i forhold til Dagmar

Ekstremværet Tor rammet telekommunikasjon mye mildere enn siste gang orkanen blåste med rundt 50 meter i sekunder under «Dagmar» i 2011. Men så er også kriseberedskapen mye bedre.

Les mer #Mobil

Gigabit trådløsnett

Bedriftsklasse produkter med nyeste standard for trådløse nett har begynt å komme på markedet. Her er hvorfor IEEE 802.11ac Wave 2 er viktig for bedriftene.

Les mer #Nyheter

164 000 færre kunder siste kvartal

TeliaSonera i Norge TeliaSonera i Norge hadde en dramatisk tilbakegang i antall kunder i 4. kvartal med hele 164 000 mindre enn kvartalet før. Det skyldes i all hovedsak teknisk opprydding.

Les mer #Mobil

Det trådløse kontor har åpnet

Den aller nyeste trådløsstandarden muliggjør «det trådløse kontor». Framtiden har endelig kommet - 802.11ac Wave 2 heter den.

Les mer #Nyheter

Unikt fibersamarbeid i nord

En digital motorvei er åpnet mellom Trondheim og Oslo. Den består av fiber og er et unikt spleiselag i norsk sammenheng.

Les mer #Bredbånd

I dag åpner Stamfiber

I dag er det offisiell åpning av den nye fiberoptiske kabelen fra Narvik til Trondheim. Stamfiber er et unikt spleiselag om en investering på 230 millioner kroner.

Les mer #Bredbånd

Telecommentar:

Mest lest