Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

500 millioner årlig naturlig

500 millioner i årlig støttenivå er helt i tråd med vår tanke om 10 prosent av infrastrukturfondet, mener lederen for Nasjonalt Breibandsråd Jan Heggheim.

Les mer #Bredbånd

Prosjekter for firedoblet bredbåndstøtte

Norske kommuner har konkrete bredbåndsprosjekter til 2,7 milliarder kroner som med en statsstøtte på en milliard kroner kunne gitt 75 000 husstander bredbånd.

Les mer #Bredbånd

Stadig flere får valgmuligheter

Valgfriheten i norske bredbåndsnett er ikke så elendig som blant andre Forbrukerrådet sier. 35 prosent av husstandene kan velge mellom to eller flere nett i klassen 30 Mbps.

Les mer #Bredbånd

Mobilen den nye pc-en

Mens salget av datamaskiner samlet går ned i år, vil mobilsalget fortsette å vokse. Mobilen er iferd med å bli den nye pc-en.

Les mer #Mobil

Presentasjoner fra Telecom World

Nedenfor bringer vi linke til de fleste presentasjonene på Telecom World. Noen få er utelatt enten fordi foredragsholder ikke ønsker dem publisert eller de ble presentert fra egne maskiner i utilgjengelig format.

Les mer #Nyheter

Catch-gründere overtar kystfiber

Et konsortium ledet av Catch-gründerne Kjell Ivar Røsnes Hansen og Trond Larsen er etter det Telecom Revy erfarer i ferd med å kjøpe KystTele fra tre nord-norske kraftselskaper.

Les mer #Hjem

4G-utbygging gir drastisk trafikkøkning

Netcoms storsatsing på 4G-utbygging i år, særlig i Nord-Norge, har slått ut i form av uventet stor økning i internett-trafikken.

Les mer #Mobil

Behovet vokser raskere enn bredbåndstilbudet

Telenor er klar med G.Fast og VDSL2+ med vectoring neste år, men regulatoriske forhold kan sterkt forsinke prosessen. Spesielt er det varslingskravene som bekymrer.

Les mer #Bredbånd

Å hoppe etter HOFF

Etter å ha ledet ikt-næringens interesseorganisasjon i 27 år mener Per Morten Hoff at det nå er på tide å gi stafettpinnen videre. Det gjør han 5. oktober.

Les mer #Nyheter

Asia vil bestemme vår framtid

Asia kommer til å bestemme vår mobile framtid. Og mobilen er som kjent en sentral del av hele vår livsstil.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

  • Veien blir til mens vi graver

    Veien blir til mens vi graver

    - Bredbåndsoperatørene har forsynt seg av biffer og indrefileter i byer og tettbygde strøk. På bygdene må det dugnad til ...

Mest lest