Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Rapport om ansvar og bærekraft fra Telenor

Telenor legger i dag frem sin rapport om samfunnsansvar og bærekraftfor 2016. Her er noen av hovedpunktene.

Les mer #Hjem

Stavanger sentrum blir smartere

Stavanger skal bli en av de smarteste byene i landet. Et samarbeid mellom Stavanger kommune og Stavanger Sentrum AS skal sammen med Lyse og Atea gjøre ny teknologi tilgjengelig.  

Les mer #Hjem

Et tilbud du ikke forstår

Eidsiva Bredbånd går i disse dager ut med et tilbud til sine kunder i Lillehammer som ikke er helt enkelt å forstå. Mens prisen går opp, går til gjengjeld ytelsen ned.

Les mer #Hjem

Lyse Fiber tror på vekst

Lyse Fiber er en av de store bidragsyterne til Lyse konsernet. Spørsmålet er hvorvidt veksten kan fortsette når fiberpenetreringen i Rogaland øker?

Les mer #Hjem

Vil beholde norsk nummeropplysning

Norge vil endre EUs foreslåtte EU-krav og beholde det innarbeidete norske systemet der du i utgangspunktet må reservere deg for ikke å bli oppført.

Les mer #Nyheter

Nå blir ferien (litt) billigere

Det er ikke lenger lov å ta ekstra betalt for roaming, og torsdag blir det samme pris for mobilbruk i EU/EØS-land som i Norge.

Les mer #Mobil

Fiberfart i Enivest

De to siste årene samlet har Enivest i Førde økt tallet fiberkunder med 3700 – 1760 i fjor. Men ublu stolpeleie er en plage.

Les mer #Bredbånd

50 smarte kommuner

Over 50 kommuner har inngått et samarbeid med Telenor «Smart Kommune» for å sette kraft bak det viktige digitaliseringsarbeidet. Velferdsteknologi står sentralt.

Les mer #Nyheter

1000 jærsauer på Internett

Ved hjelp av den nye mobilteknologien Narrowband IoT (NB-IoT) skal Telia Norge og oppstartsselskapet Nortrace spore 1000 sauer på sommerbeite i Lyseheiene.

Les mer #Mobil

NextGenTel inn i gigabit-dans

Bayonette selger ut sine nær 1000 kunder i borettslag og sameier til NextGenTel. Dermed får NextGenTel nå også gigabitkunder.

Les mer #Hjem

Telecommentar:

Mest lest