Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 20 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Mobilabonnement med automatgir

Mobilabonnement med automatgir. Det er forretningsideen til det nystartete mobilselskapet PepCall.

Les mer #Nyheter

5G et redskap for smarte byer

Ericsson satser målrettet på å utnytte 5G i blant annet utviklingen av smarte og bærekraftige byer. Selskapet innleder nå samarbeid med flere ledende forskningsmiljøer.

Les mer #Mobil

Dekningsdirektørens mobile fjellvettregler

Telenor har bygget mobildekning på de største utfartsstedene i påsken, og forventer rekordtrafikk i nettet. Men selv om vi dekningen er god, skal du ikke forvente det overalt i påskefjellet. Her følger dekningsdirektørens mobile fjellvettregler.

Les mer #Mobil

Ny Evry-sjef med "winning formula"

Den nye konsernsjefen Björn Anders Ivroth mener han har det som skal til for å gjøre Evry til det beste alternativet og har en "winning formula".

Les mer #Nyheter

Lineær TV mot en sakte død

- LineærTV er ikke død, men det kan hende noen av dere dør med det, spissformulerte Nina Vesterby fra Homenet seg på Telecom World. Og det var ikke uten grunn. Det er «gamlingene» som holder lineær-TV oppe.

Les mer #Nyheter

Telestorm i Bodø

Hvordan kan Nord-Norge skal bli best i landet på teknologiske løsninger? Det er hovedfokus når Signal Bredbånd inviterer til «brainstorm» i Bodø 28. april.

Les mer #Nyheter

IKT Norge graver videre

Telenor er ikke alene om å fokusere på nye og bedre graveforskrifter i norske kommuner. IKT Norge følger saken tett og har gjort det lenge.

Les mer #Bredbånd

Ikke lett å bli kvitt gamle nett

Det er ingen enkel oppgave å kvitte seg med gamle og utdaterte nett. Det har Telenor fått erfare gjennom historien. Hva bakkenettet angår, er Telenor fortsatt i tenkeboksen..

Les mer #Hjem

Mot løsning på gravestrid

Det er klar tilnærming i konflikten om graveforskrifter. Striden mellom de store byene i  Vegforum, Samferdselsdepartementet og bredbånds operatørene er langt på vei skrinlagt.

Les mer #Bredbånd

ICE bør være mer aggressiv

ICE i Norge vil selv om de når de mest aggressive målene i 2020 være langt under halvparten så stor som Tele2 var i Norge i fjor.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

  • Bredbånd til alle mulig

    Bredbånd til alle mulig

    - Bredbånd til distriktene dreier seg ikke om «subsidier» til sære «bygdetullinger». Det handler om nasjonalt ansvar, næ ...

Bedriftsprofiler

  • Bergen dobler fibervekst

    Bergen dobler fibervekst

    "I 2014 fikk vi 4000 nye private fiberkunder, og målet for 2015 er ytterligere 7000. Interessen for fiber er enorm, og i ...

Mest lest