Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

«Alt du kan spise» i en pakke

Mens Telenor frykter datapakker uten tak vil sprenge nettet, har alle de store amerikanske operatørene nå innført ubegrensete datamengde.

Les mer #Mobil

Unik norskutviklet helseklokke

Terje Tobiassen (52) og partnerne i det norske gründerselskapet ContinYou har utviklet en helseklokke som kan forutse kritiske hendelser som sykdom og fall.

Les mer #Nyheter

Kan Vipps stoppe Facebook og Google?

Til neste år får bankene helt nye konkurrenter. Det kan være både en trussel og en mulighet, og digital innovasjon må settes i høysetet hos norske banker.

Les mer #Nyheter

USA med nye 5G-frekvenser

En av årsakene til at USA er i ferd med å løpe fra Europa på mobil er at de ligger langt foran i tildeling av nødvendige frekvenser.

Les mer #Mobil

Snart datapakker uten tak?

Får vi snart ubegrensete datapakker i mobilnettene som i fastnettene? Ja, mener Hans-Petter Nygård-Hansen. Nei, mener Bjørn Amundsen.

Les mer #Mobil

Eget statlig nødnett i Sverige?

Mens norsk myndigheter får anbefalt nødfunksjoner i kommersielle mobilnett, får svenskene nå anbefalt eget statlig nødnett.

Les mer #Mobil

Kvinnene kommer både i Telenor og Lyse

Kjønnsbalansen er generelt elendig i telecom. Men det er blitt mye bedre både i Telenor og Lyse tele, sier Berit Svendsen og Toril Nag.

Les mer #Nyheter

Ny storstue for kunstig intelligens

Norges nye storstue for kunstig intelligens (Artificial Intelligence - AI) åpnes i Trondheim i dag. AI-Laben et samarbeid mellom Telenor, NTNU og SINTEF.

Les mer #Nyheter

Få telekvinner på kåring

– Vi ønsker å oppmuntre flere til å velge teknologi. Hvis næringen skal tiltrekke seg de beste, kan vi ikke bare rekruttere fra halve befolkningen, sier Abelia-sjef Håkon Haugli. Telebransjen er svakt reprsentert på listene. Bare seks av de 50 tilhører telesektoren.

Les mer #Nyheter

Synkende mobilhastighet i Sverige?

I mobilnettet synker nå hastighetene i Sverige, ifølge en fersk måling. I snitt i fast nett i Sverige viser omfattende målinger 73 Mbps mens det samme i Norge er rundt 47 Mbps.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

Mest lest