Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

De store blir bredere

Fram til nå har Tele2 vært en mobiloperatør. Med kjøpet av TDC i Sverige blir de også fastnettoperatør og får hele 9 milliarder kroner i omsetning på det svenske markedet. Med det blir de like stor i Sverige som Telia er i Norge.

Les mer #Nyheter

Milliardomsetning som MVNO

Det er ikke mange norske teleselskaper som øker omsetningen med over 700 millioner og dobler resultatene. Men det finnes et selskap som i fjor gjorde akkurat det. Og de leier nett.

Les mer #Mobil

Ingen slår Facebook Messenger

Ingen slår Facebook Messenger som kommunikasjonsapp for unge nordmenn. Men de kommuniserer neppe med skatteetaten via Messenger. SMS og MMS holder seg forholdsvis bra.

Les mer #Nyheter

Oslo trenger mer fiber og wifi

Oslo må seg slått av alle de øvrige skandinaviske hovedstedene når Ericsson måler bærekraftig byutvikling og IKT-modenhet. For lite fiber, få wifi-nett og bedre internasjonal båndbredde er minusfaktorer.

Les mer #Nyheter

Broadnet med kraftig resultatforbedring

Broadnet har bedret resultatene betydelig i 2015 selv om selskapet fortsatt har et mindre underskudd.

Les mer #Bredbånd

Bare 10 prosent har VHF i båten

Folk har større båter. De kan mindre navigasjon. Farten er større og de grunnstøter mer. Telenor Kystradio ser med stor bekymring at under 10 prosent av båtene har en registrert VHF-radio om bord.

Les mer #Nyheter

Telenor fikk delvis medhold i ESA

Telenor mener å ha fått delvis medhold I ESA i spørsmålet om prisregulering av grossistmarkedet.

Les mer #Mobil

Perfekt timing for fusjon

Hello hadde ikke finansielle muskler til å makte den store volumveksten de ønsker og har muligheter til å ta. Både omsetning og resultat har vært synkende siden 2012.

Les mer #Mobil

Internasjonalt datasenter i Balsfjord?

Inspirert av Facebooks gigantiske datasenter i Luleå, jobbes det nå iherdig med å friste internasjonale aktører til å etablere store datasentre i Balsfjord.

Les mer #Nyheter

Altibox nå også i mobilmarkedet

Altibox har via en emisjon kjøpt 50 prosent av aksjene i Hello og tar med det sitt første steg inn i mobilbransjen. Nå kan kanskje adm. direktør Thomas Sandaker nå sine mål om 800 000 mobilkunder.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

Mest lest