Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 20 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Bedre mobilsikkerhet fra Telenor

Telenor mener tiden er kommet for å sikre din mobiltelefon og ditt nettbrett bedre og lanserer en ny sikkerhetstjeneste for mobilen. Den består av antivirus og sikker surf.

Les mer #Hjem

Frekvenskamper og industrikrig

ITU vil ikke vedta endelig standarder for 5G før på begynnelsen av 2020, men alt I 2017 kan brukere I Sør-Korea få oppleve pilotnett basert på foreløpige spesifikasjoner.

Les mer #Mobil

Telenor og TDC vinnere hjemme

Som dominerende operatør er Telenor suveren på mobil i hjemmemarkedet sammenliknet med sine like i nabolandene. I fastnettet dominerer TDC i Danmark.

Les mer #Nyheter

NRK også mobilt via Get

I går lanserte Get tv på nettbrett og smarttelefoner utenfor hjemmet. Dermed kan alle Get-kunder ta med seg tv-underholdningen uansett hvor i landet de skal på ferie i sommer.

Les mer #Bredbånd

Fra rødt til rekordresultat i Eidsiva

Bedre økonomisk vekst enn Eidsiva bredbånd er det få om noen av 128 bredbåndsoperatører i Norge som har. Fra minus i 2012 er selskapet i 2014 et av landets mest lønnsomme bredbåndselskaper.

Les mer #Bredbånd

Norge sinke i Norden

Finnene bruker fem ganger så mye mobildata som nordmenn. Svenskene tre ganger så mye. Det til tross for dobling i bruken i Norge i 2014.

Les mer #Mobil

Europa løper fra Norge

45 milliarder kroner betaler Deutsche Telekom. Telefonica og Vodafone samlet for sine frekvenspakker i en auksjon avsluttet sist fredag. 700 MHz-båndet var en del av auksjonen.

Les mer #Mobil

ICE satser i midten

ICE går ut med aggressive introduksjonspriser i NetComs nett, men foreløpig  bare på små og middelstore datapakker. Trolig sparer de de største pakkene til de har eget nett.

Les mer #Mobil

Færre bedrifter med bredbånd

Det ble i 2014 1000-3000 færre bredbåndsabonnement i bedriftsmarkedet. Det til tross for at antall bedrifter økte med over 20 000.

Les mer #Bredbånd

Telenor: Folket vet best

Telenor fortsetter utbyggingen av 4G-nettet over hele landet. Målet er at 95 prosent skal ha 4G-dekning i løpet av året, men fortsatt er det noen som ikke er dekket. Derfor utlyser Telenor konkurranse i folkelig mobilisering for 4G. Beste bygd får i hvert fylke.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

  • Trafikkork skaper kork

    Trafikkork skaper kork

    - Biltransport er en stor utfordring for trådløse nett. Det er når det blir trafikkork at det blir kork i det trådløse n ...

Bedriftsprofiler

  • NTE høster og vokser

    NTE høster og vokser

    NTE Marked AS presenterer rekordresultater for 2014 og nærmer seg nå 35.000 kunder på sin Telecom virksomhet (fiberbaser ...

Mest lest