Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Altibox suveren i Norsk Kundebarometer

Altibox kommer nok en gang ut på topp blant konkurrentene i Norsk Kundebarometers årlige undersøkelse. Undersøkelsen bekrefter funnene også til EPSI.

Les mer #Bredbånd

Dobbelt abonnement – dobbel datapakke

Telia Norge introduserer nå dobbel data på mobilen til kunder som har flere tjenester samlet hos selskapet. Det var på tide.

Les mer #Nyheter

Liten interesse for oppskrytt frekvensbånd

Det er liten interesse blant mobiloperatørene for 1500 MHz-båndet selv om konsulentene i Analysys Mason mener det kan bli avgjørende for å kunne tilby 100 Mbps nedstrøms 5G ute i distriktene.

Les mer #Mobil

25 millioner til transportnett i Troms

I revidert nasjonalbudsjett som ble framlagt i går foreslår regjeringen 25 millioner kroner for å styrke den digitale grunnmuren – les transportnettene i Troms.

Les mer #Nyheter

Nå må Nkom ta fram regnestaven

Nkom bør på banen og avklare hvor mye det egentlig koster i investeringer og tilskudd for å gi alle i Norge enten gigabittilbud eller alternativt 100/10-tilbud. Beregningene spriker med milliarder.

Les mer #Bredbånd

Med ny bannbulle mot bredbåndsbransjen

Forbrukerrådets fagdirektør Finn Myrstad er igjen ute og krever at nettene åpnes på grunn av høye priser og liten valgfrihet.

Les mer #Hjem

Mobilnettene bare LITT raskere

Mobilnettene har endret seg lite fra 2019 til 2020. Stabilitet og pakketap var det samme. Hastigheten litt høyre. Først med 5G bli de mye raskere. Telenor har fortsatt høyest hastighet. Telia og Ice har best stabilitet.

Les mer #Mobil

NTE overtar Verdal Kabel-TV

NTE har signert en intensjonsavtale om overtagelse av 100 % av aksjene i Verdal Kabel-TV. Selskapet har vel 5000 kunder og vokst pent de siste årene.

Les mer #Bredbånd

Ice vokste med 11 000 kunder i første kvartal

I første kvartal kan Ice melde om at de sikret seg 11.000 nye mobilkunder, noe som løftet kundemassen til 650.000. Churn viser nedadgående tendens.

Les mer #Mobil

Tussa med digital 17.mai

I år som i fjor vil Tussa vil vere til stades med kamerateam på markeringar i dei sju kommunane på søre Sunnmøre, og vise korps, paradar, helsingar frå ordførarar og mykje meir i ei direktesending leia av Thomas Ryste.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

  • Finn du bløffer

    Finn du bløffer

    - Finn Myrstad gir seg aldri i sitt felttog for åpne nett, men bør holde seg til fakta, skriver Arne Joramo.

Mest lest