Solid vekst for Homenet

Homenet og Lynet hadde 1.juli 70 224 fiberkunder noe som gir en netto halvårsvekst på vel 5000 nye kunder.

Publisert

-  Vi vokser over store deler av landet, men det er ingen store «indrefileter» igjen. Det gjelder å plukke de mange små områdene, sier daglig leder i Homenet Brynjar Andersen. Han er spesielt glad over at de nå også gjør seg gjeldende i Innlandet fylke etter at de tok størstedelen av storkontrakt.

Homenet er vekstfaktor nummer en i Global Connect i Norge. Det nordisk lanserer nå Homenet også i Tyskland.

I fjor var også bruttoveksten i nye kunder stor, men ble motvirket av et betydelig frafall av studentkunder. I fjor hadde Homenet 171 millioner kroner i omsetning – en vekst på 49 millioner kroner. I tillegg kom Lynet med 42 millionert kroner i omsetning. Strengt tatt omsetter Global Connect i privatmarkdet i Norge for 351 millioner på privatkunder. 18 000 resterende xDSL-kunder ligger regnskapsmessig i moderbedriften.

-  Vi hadde da et betydelig frafall i lite inntektsgivende studentkunder i 2020. Det har vi ikke i år. Vi vurderer å supplere med trådløst bredbånd også i privatmarkedet etter hvert, men har ennå ikke startet med det, sier Andersen.

Formelt er Lynet og Homenet to selskaper, men reelt er de ett selskap som utelukkende nå konsentrerer seg om privatmarkedet.

Powered by Labrador CMS