Ryktene svirrer før Apple-lansering

I mange uker har ryktene florert rundt Apples lansering i morgen. Nå tyder mye på at et av de mest hårdnakkede ikke vil se dagen lys.

Publisert

Ryktene rundt morgendagen lansering fra Apple har som vanlig vært omfattende. Som vanlig har det versert rykter som har vært sannsynlige og andre som har vært langt mer ute i det blå.

Dagen før selve lanseringen ser det ut til at et av de mest hårdnakkede ryktene ikke kommer til å se dagen lys likevel. Lanseringen av iPhone 13 Max har vært knyttet til ryktet om at den nye telefonen skulle få en lagringskapasitet på hele 1 TB. Dette ryktet har versert svært lenge. Nå ser det imidlertid ut til at vi ikke kommer til å se denne lagringskapasiteten likevel.

Ifølge en nylig lekkasje ser det ut til at man må nye seg med den maksimale lagringskapasiteten vi har hatt frem til nå. Nemlig 512 GB.

Bedre batteri

Det som imidlertid ser ut til å bli et plaster på såret er en betydelig bedring i batterikapasiteten for de nye modellene. Dette gjelder spesielt Max-modellen som ryktene sier vil få en økning i batterikapasitet på hele 15 prosent. Dette vil nok glede mange brukere av den største iPhone-modellen. Økning i batterikapasitet vil også komme for de øvrige modellene hvis ryktene stemmer. Ikke på nivå med Max-modellen, men en pen økning på like under 10 prosent vil likevel gi en etterlengtet økning.

Da er det bare å sette seg godt tilbake i stolen og vente på tirsdagens lansering som finner sted klokken 19.00 norsk tid.

Powered by Labrador CMS