Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Flest sorte mobilhull i Nordland

Selv om Norge har et av de beste mobilnettverkene i verden, finnes det likevel ”sorte hull” der telefonen din står helt uten forbindelse. Det viser en ny undersøkelse fra analysehuset Tutela Technologies.

Les mer #Mobil

Arctic Connect: Hva så?

Det bemerkelsesverdig at en sjøfiberkabel gjennom polhavet til Asia og Nord Amerika ikke er tatt med i den fremlagte nordområdemeldinga.

Les mer #Bredbånd

Unnlatelsessynder i Nordområdemeldingen

Nordområdemeldingen fra Utenriksdepartementet er kjemisk fri for vurdering av fiber mellom Nord-Norge og et internasjonalt marked. Datasentre vurderes ikke. Et prosjekt som Arctic Connect nevnes ikke.

Les mer #Bredbånd

Vil regjeringen sette nytt bredbåndsmål?

Vi vil ha debatt om ambisjoner og nye mål for bredbåndsdekning i Norge. Det sa statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD), Paul Chaffey i Fiberforeningens videomøte torsdag.

Les mer #Bredbånd

Han forsetter der han slapp i 2011

Ole Edvard Pedersen har oppdaget ett viktig forhold: Det er alt for lite fiber i Oslo. Med Fortum i ryggen bygger han igjen fibernett i hovedstaden.

Les mer #Bredbånd

Nå lanserer også Telenor FWA over 5G

Nå lanserer også Telenor fast mobilt trådløst nett (FWA) også over 5G. Ved nyttår hadde Telenor 18.000 kunder på løsningen. Nå har tallet steget til 71.000.

Les mer #Mobil

Lederflukt i Telenor Sverige

På bare noen måneder har tre av de mest sentrale lederne i Telenors bedriftsmarkedsområde i Sverige tatt sin hatt og gått.

Les mer #Nyheter

Kamp om arktisk høyhastighetsnett

Hvem vinner kampen om høyhastighetsnett i Arktis? USA og Norge satser mest på nye høyhastighets satellitter. Russerne på høyhastighets fibernett. Finland på fiberkabel til Japan.

Les mer #Nyheter

10 måneder med korona har lært oss mye

10 måneder med korona gjort oss 10 år eldre i digital modenhet og erfaring. Og vi har sett hvilke fordeler det er å ha verdens beste telenett.

Les mer #Nyheter

Stadig færre med Internett over radionett

Går fast punkt til punkt radionett mot den sikre død? Utviklingen de to siste år kan tyde på det. Det er bare to selskaper i Norge som viser betydelig vekst på denne teknologien.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

Mest lest