Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Kvinnetungt i Global Connect/IP Only

Når Pernille Erenbjerg går inn i Global Connect/IP Onlys konserledelse får selskapet en ledelse med tungt innslag av kvinner.

Les mer #Hjem

Viken Fiber overtar 1900 kunder

Viken Fiber overtar bredbåndsvirksomhet i Ås og Frogn.

Les mer #Hjem

Vil ha mer krisinformasjon fra bedriften

Bare 24 % av respondentene i Norge synes arbeidsgiverne gjør nok for å varsle dem om kritiske hendelser eller stans i virksomheten, viser en undersøkelse Everbridge har foretatt. Og som kjent – akkurat nå er det mye krise i bedriftslivet i Norge.

Les mer #Nyheter

Fra 1.juni kan flere selge FWA

For tiden selger Telenor og Telia fast mobilt hjemmenett som hakka møkk mens andre kobberoperatører som NextGenTel taper kunder hver dag. 1.juni skal Telenor komme med et grossistprodukt. Og Telia vurderer det samme.

Les mer #Mobil

Alle i Innlandet kan få fiber

I Innlandet fylke er det om lag 40 000 husstander i grisgrendte strøk som ikke har fiber. Med helhetlig planlegging kan alle få det, mener Eidsiva Bredbånd.

Les mer #Bredbånd

Allente – ny telegigant

Sammenslåingen av Viasat Consumer og Canal Digital til et nytt joint ventureselskap fullført. Den nye telegiganten vil hete Allente og omsette for 7,8 milliarder norske kroner.

Les mer #Nyheter

Ny Group CFO i GlobalConnect

GlobalConnect/IP-Only har ansatt Henrik Schibler som ny Group Chief Financial Officer (CFO). Han skal styre en samlet omsetning på over 5 milliarder kroner.

Les mer #Nyheter

Øker veksttakten på kobbererstatningen

46.000 nordmenn har nå valgt å forlate det gamle kobbernettet til fordel for bredbånd via mobilnettet. Takten i FWA-utrullingen øker måned for måned.

Les mer #Bredbånd

Selvkjørende busser på Ski

Etter at Ruter i 2019 etablerte to selvkjørende bussruter i Oslo, planlegger de nå å gjøre det samme utenfor hovedstaden – nærmere bestemt i Ski i Nordre Follo kommune

Les mer #Nyheter

Smarte droner finner feil i solcelleparker

Det er tungvint å lete manuelt etter defekte solcellepaneler på tak, husfasader og i store solcelleparker. Droner kan gjøre jobben isteden. GPS og maskinsyn er viktige elementer.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

Mest lest