Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Norge er ikke på kartet

Administrerende direktør, Peder Nærbø i Bulk Infrastructure uttalte ikke rent lite frustrasjon da han snakket om norsk fiberbygging både innenlands og til utlandet under årets Telecom World i Førde.

Les mer #Hjem

Stort sprik i bredbåndstilskudd - KrF avgjør

AP og SV antyder begge forslag om 500 millionrer kroner i sitt alternative budsjett fo 2019. Regjeringen forslår 99 millioner. KrF blir jokeren.

Les mer #Hjem

Trio vant Brede Bånd 2018

Bransjeprisen Brede Bånd 2018 ble delt ut under Telecom World i Førde. Prisen gikk til tre selskaper som hadde utmerket seg i året som gikk.

Les mer #Hjem

Tjener milliarden – taper kunder

Telia Norge leverte et driftsresultat (EBITDA) for første gang på over en milliard kroner i tredje kvartal 2018, men taper likevel kunder i stor stil. 36 000 færre siste kvartal og 112 000 færre siste året.

Les mer #Mobil

Bevilgningene til bygging av bredbånd må økes

Administrerende direktør Heidi Arnesen Austlid i IKT-Norge var krystallklar under årets Telecom World - bevilgningene som er foreslått til bredbåndsutbygging og statsbudsjettet for 2019 må økes.

Les mer #Hjem

Klasseskille i bredbånd mellom fylkene

Alle vet at det er et klasseskille mellom by og land i bredbåndsdekning. Men få vet at det er et enda større klasseskille mellom de ulike fylkene.

Les mer #Hjem

Nasjonalt bredbåndsråd vil ha 500 millioner

Nasjonalt bredbåndsråd har meldt inn til Transport- og kommunikasjonskomiteen at de statlige bevilgningene til utbygging av bredbånd i områder som ikke er kommersielt utbyggbare bør økes til 500 millioner kroner.

Les mer #Hjem

Gode resultater fra Tussa IKT

Tussa IKT kan vise til en meget god omstningsvekst innen kommunikasjon og IT.

Les mer #Hjem

Komplett Mobil - størst uten nett

Komplett Mobil har nå 65.000 kunder. Det gjør selskapet til det største uten eget nett. Selskapet mener likevel det er krevende i et marked sterkt preget av to giganter som Telia og Telenor.

Les mer #Hjem

5 milliarder investeres i fiber i år

Det er et høyt investeringsnivå i telebransjen. I 2017 investerte teleoperatørene samlet 4,5 milliarder kroner i fiber. Det ga en totalvekst på 131 000 nye fiberkunder, men bare 2 prosent økt dekning. Samlet er tallet omlag 5 milliarder i år.

Les mer #Bredbånd

Telecommentar:

Mest lest