Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Get i byene - partnere i vekstmarkedet

Get fikk på eget nett 10 000 nye Internett-fiberkunder og hadde en flat utvikling på kabel. Inkludert partnere vokste de meg 28 000 fiberkunder i 2019.

Les mer #Bredbånd

130 000 nye fiberabonnenter i fjor

Norge fikk 130 360 nye fiberabonnenter i fjor mot 137 819 året før. Investeringene i fiberaksess alene var i fjor 4,16 millioner kroner.

Les mer #Bredbånd

Nå viser ICE tenner

Både Telenor og Telia tapte både kunder og omsetning i mobilmarkedet i fjor. ICE ble markedsvinneren.

Les mer #Mobil

Slicing en nøkkel for Yara Birkeland

5G er en forutsetning for at Yara Birkeland skal lykkes med sitt førerløse skip med automatisk kraner og selvgående lastevogner.

Les mer #Mobil

Fra transportør av bits til tjeneste-skaper

IoT, AI og 5G skaper magi i markedet. Teleoperatørene må ikke bare tilby tjenester: De må skape nye tjenester. Teknologien inviterer til det.

Les mer #Hjem

«Med et mørkt blikk på livet»

Slik presenterte Telenor Norges sikkerhetsgeneral Hanne Tangen Nilsen seg selv på selskapet IoT Gathering torsdag. Og med stadig nye trusler i cyberuniverset har hun kanskje grunn til det.

Les mer #Hjem

Utvikler intelligent transport i Bodø

Bodø er på god vei til å bli landets smarteste og grønneste by. Det skal skje blant annet med hjelp av mer intelligent transport.

Les mer #Nyheter

Get har mange misfornøyde kunder

Get havner på sisteplass (154) på Norsk Kundebarometer. OneCall, Altibox og ICE er de eneste operatørbedriftene som utmerker seg positivt.

Les mer #Hjem

Altibox supplerer med «Godt Norsk»

De fleste av oss vil vel si at det er amerikansk underholdning og europeisk fotball som dominerer TV-tilbudet uansett distributør. Da er Altibox sitt nye supplement «Godt Norsk» på sin plass.

Les mer #Nyheter

Svak mobildekning – svak fiberdekning

De som har minst fast bredbånd i Norge er langt på vei de samme som har dårligst innendørsdekning i mobilnettene. De bor i distriktene vest og nord i landet. Og det kan være 340 000 husstander som ikke har robust nok mobilnett.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

Mest lest