Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.
Fast-mobil opp til 91 ganger dyrere enn fiber

Fast-mobil opp til 91 ganger dyrere enn fiber

Du betaler opp til 91 ganger mer for mobilt hjemmenett på det dyreste enn for fiber på det billigste. Vi har sammenlignet pris/ytelse - hva du betaler for hver megabit du har i hastighet.

Les mer 0 Kommentarer #Mobil

Datasenter øker kraftbehovet med 20 prosent

Datasenter øker kraftbehovet med 20 prosent

Norske og internasjonale selskap for datalagring har planar som vil krevja elektrisitet tilsvarande ein femdel av Noregs totale straumforbruk. – Kravet må vera at dei ikkje sløser vekk all spillvarmen.

Les mer 0 Kommentarer #Nyheter

Altibox Carrier i rute med Nordsjøkabelen

Altibox Carrier i rute med Nordsjøkabelen

Altibox Carrier lar seg ikke stanse av nei til statsmillioner. Der gikk til Telia. NO-UK Com AS og Altibox Carrier har startet havbunnsundersøkelser i forkant av arbeidet med å legge fiberoptisk sjøkabel m ...

Les mer 0 Kommentarer #Hjem

Telecommentar:

Allente – ny telegigant

Sammenslåingen av Viasat Consumer og Canal Digital til et nytt joint ventureselskap fullført. Den nye telegiganten vil hete Allente og omsette for 7,8 milliarder norske kroner.

Les mer #Nyheter

Ny Group CFO i GlobalConnect

GlobalConnect/IP-Only har ansatt Henrik Schibler som ny Group Chief Financial Officer (CFO). Han skal styre en samlet omsetning på over 5 milliarder kroner.

Les mer #Nyheter

Øker veksttakten på kobbererstatningen

46.000 nordmenn har nå valgt å forlate det gamle kobbernettet til fordel for bredbånd via mobilnettet. Takten i FWA-utrullingen øker måned for måned.

Les mer #Bredbånd

Selvkjørende busser på Ski

Etter at Ruter i 2019 etablerte to selvkjørende bussruter i Oslo, planlegger de nå å gjøre det samme utenfor hovedstaden – nærmere bestemt i Ski i Nordre Follo kommune

Les mer #Nyheter

Smarte droner finner feil i solcelleparker

Det er tungvint å lete manuelt etter defekte solcellepaneler på tak, husfasader og i store solcelleparker. Droner kan gjøre jobben isteden. GPS og maskinsyn er viktige elementer.

Les mer #Nyheter

Covid-19 rammer mobilmarkedet

Smarttelefonsalget i verden sank med 16,8 prosent i første kvartal i forhold til året før. Det ble solgt 274,8 millioner enheter i dette kvartalet mot 330,4 millioner i samme kvartal i 2019.

Les mer #Mobil

Synkende bredbåndstilskudd i Sverige

Sist torsdag fastsatte den svenske regjeringen årets tilskudd til bredbånd på bare 136 millioner SEK for 2020. Snittet for de siste seks årene har vært 775 millioner svenske kroner.

Les mer #Bredbånd

Chilimobil inn i Sverige

Norske Chilimobil rykker inn i Sverige med fri databruk til 399 kroner.

Les mer #Hjem

Flere store DDOS-angrep

Kvartalsrapport fra Link11 viser økt bruk av volum og båndbredde.

Les mer #Hjem

Mindre fibervekst - lavere priser

Ikke noen av Telenors markeder smerter mer enn Sverige. Steinhard priskonkurranase på mobil og et stagnrende fibermarkedet preger markedet og Telenor blør.

Les mer #Nyheter

Numedal Fiber utvider med RiksTV

Numedal Fiber har 2300 fiberkunder og store ekspansjonsplaner ikke minst på hyttemarkedet. De har nettopp bedret TV-tilbudet. I tillegg til Get får de nå også RiksTV som leverandør.

Les mer #Bredbånd

100 Mbps FWA til alle mulig med 5G

Norges-sjef Petter-Børre Furberg bedyrer i en videochat at de aller fleste etter hvert kunne få 100 Mbps+ FWA, men det skjer ikke for alle innen 2023.

Les mer #Bredbånd

Har muligheten til et kvantesprang

Telenor kom inn i korona-krisen med et sterkt grunnlag. Nå tror konsernsjef Sigve Brekke at de kan komme enda sterkere ut av krisen.

Les mer #Hjem

COVID-19 vil svi også for Telenor

COVID-19 merker Telenor nå i flere markeder. Likevel økte de både inntekter og resultat i første kvartal. Men mobilinntektene i Asia kan bli hardt rammet av korona-krisen.

Les mer #Nyheter

30 000 nye på fiber og FWA samlet

Telenor fikk 13 000 flere fiberkunder og 17 000 flere FWA-kunder mens de tapte hele 34 000 mobilkunder i første kvartal 2019.

Les mer #Nyheter

Hjemmekontor øker sårbarheten kraftig

Over seks av ti nordmenn forventer økt omfang av hackerangrep og ondsinnet programvare på internett. Kun 3 prosent tror på reduksjon.

Les mer #Nyheter

Norge best på bygde-fiber i Vest-Europa?

Norges fiberdekning er nest best i Vest-Europa. Bare Portugal er bedre med 53 prosent fiberdekning på bygdene.

Les mer #Bredbånd

40 prosent trafikkøkning i fastnettet

Folk bruker Telenors nett som aldri før etter koronakrisen. Bruken av videomøter har økt med 350 prosent de siste ukene, mens trafikken i bredbåndet ligger nær 40 prosent over normalen.

Les mer #Bredbånd

Avliver myer om 5G

Mye kjappere, større kapasitet, lavere forsinkelse, bedre sikkerhet og mindre stråling, men det vil ta 5-7 år før 5G-dekningen er like god som med 4G i dag.

Les mer #Mobil

Til skogs med 5G

Svenske Skogforsk skal fjernstyre skogsmaskiner via 5G

Les mer #Hjem

Google kutter kraftig

Også Google merker nå koronakrisen. Selskapet kutter blant annet markedsføringsbudsjettet med opp til 50 prosent.

Les mer #Hjem

Hundretusener forsøkt koronasvindlet

For en av fire har svindelforsøkene fått konsekvenser.

Les mer #Hjem

15 prosent fibervekst i Europa

70,4 millioner europeiske hjem har nå på fiberaksess. Fiberdekningen er på hele 172 millioner husstander når dekningsbegrepet strekkes langt. Norge har niende beste penetrasjon i Europa. Island er på topp.

Les mer #Bredbånd

Fylkene bevilger mindre til bredbånd

Fylkene bevilger stadig mindre til bredbånd mens staten bevilger mer. Så langt har fylkene bevilget 30,5 millioner til bredbånd av egne midler. Det var 62 millioner i 2019 og over 90 millioner i 2018.

Les mer #Bredbånd

Telia Norge med 6000 i bredbåndsvekst

Telia i Norge/Get fikk 6000 nye bredbåndskunder i første kvartal i år – 45 000 i vekst på årsbasis hvorav innfasingen av Tafjord utgjorde 21 000. På både TV og mobil er det fortsatt tilbakegang.

Les mer #Nyheter

Korona- epidemien svir for Telia

Det som virkelig har påvirket Telia-konsernet negativt i første kvartal i år er TV- og medievirksomheten som de kjøpte av Bonnier i fjor.

Les mer #Nyheter

Vil lokke storfisk til Norge

Altibox bygger internasjonalt fibernett. Altibox Carrier er en realitet. Salgssjefen er på fisketur – og det er storfisk han leter etter.

Les mer #Bredbånd

Full fiberfres i Trøndelag

Siste året fram til juli 2019 bygde trønderne om lag 5200 husstander med fiber grisgrendt derav ca. 3000 med sentrale tilskudd fra fylke og stat. De vil bygge enda mer i år. Og i Tronheim  venter mange på FWA.

Les mer #Bredbånd

IoT neste for Nordic Semiconductor

De tenker bygger smått og sikter stort. Nordic Semiconductor i Trondheim skal mangedoble seg sammen med veksten til tingenes internett. Snart er de en milliardbedrift.

Les mer #Nyheter

Global Connect har 35 000 fiberlinjer

Global Connect har om lag 35 000 fiberlinjer i bedriftsmarkedet i Norge og er størst på IP-VPN og nest størst på mørk fiber.

Les mer #Hjem

RiksTV styrker lønnsomheten

Mens mange TV-distributører opplever nedgang både i antall kunder og TV-omsetning, styrker RIksTV lønnsomheten kraftig. Det skyldes ikke minst deres satsing på fiberdistribusjon via partnere.

Les mer #Hjem

Fiber til skogs

I en trehytte på skauen i Østfold, har gårdbruker Per Kjærnes fått installert fiber i en tretopphytte.

Les mer #Hjem

Smittestopp appen godt i gang

Fem timer etter at den ble tilgjengelig hadde 600.000 lastet den ned.

Les mer #Hjem

Mer til mobilberedskap i Agder

Regjeringen har bevilget 15 millioner kroner ekstra til programmet for forsterket elektronisk kommunikasjon (ekom) i 2020.

Les mer #Mobil

50 000 bedrifter henger ennå fast i kobberen

Mens bare 1/3 av alle bredbåndskunder er på kobbernett, er om lag 60 prosent av bedriftskundene fortsatt på kobber.

Les mer #Bredbånd

Altibox øker kraftig i bedriftsmarkedet

Altibox har siste året økt 18 prosent i bedriftsmarkedet på fiber og har nå passert 15 000 bedriftsabonnement.  Det er flere enn både Telenor og Global Connect.

Les mer #Bredbånd

Lynet Internett tar exit med stil

Snart forsvinner Lynet Internett og blir en del av Homenet. Samlet har de to selskapene nå rundt 62 000 fiberkunder og om lag 28 000 xDSL-kunder.

Les mer #Bredbånd

Liv og helse trumfer personvernet

Snart er Folkehelseinstituttets sporingsapp klar.  Kampen mot koronaviruset er også en brytning mellom overvåking og rettigheter - mellom liv og helse og personvern. De fleste mener krise tumfer personvern.

Les mer #Nyheter

Sterk fibervekst i Hallingdal

Bruse har tredoblet antallet fiberkunder på tre år og har nå 5000 pluss over 1000 på xDSL.

Les mer #Bredbånd

Påske gikk bra, men hva med sommeren…?

I påska har nordmenn sittet hjemme og belastet fastnettet. Men til sommeren tyder mye på at alle vil feriere i Norge. Kan mobilnettene tåle det?

Les mer #Mobil

Breiband-ambassadør ny leiar i It-forum Vest

Christiane Ulriksen i vald til ny leiar i IT-forum Vest. Ho har lenge markert seg som ei ildsjel for breiband i distriktane.

Les mer #Hjem

Et blodig urettferdig virus

- Vi i Telenor skal bidra der vi kan i koronakrisen. Viruset er blodig urettferdig, skriver konsernsjef i Telenor Sigve Brekke i denne kronikken.

Les mer #Nyheter

Lynrask tildeling av bredbåndstilskudd

Staten ved Nkom og Kommunal og moderniseringsdepartementet reagerte lynraskt og tildelte bredbåndstilskudd til fylkene bare ei knapp uke etter ekstrabevilgningen på 150 millioner ble vedtatt.

Les mer #Bredbånd

Altibox slår Telenor på høy hastighet

Altibox er nå større enn Telenor på høyhastighets bredbånd. Deres valg til FWA vil avgjøre om de greier å holde posisjonen fram til 2023.

Les mer #Bredbånd

Vi ser dobbelt få mye nyheter

Telenors kunder ser over dobbelt så mye på TV-nyheter som før koronakrisen og de bruker totalt nå 28 prosent mer tid foran fjernsynet.

Les mer #Nyheter

Koronakrisen en «eye-opener»

Større statlige, fylkeskommunale og kommunale tilskudd til bredbånd og enda hardere konkurranse kan føre til at 94 prosent har fiber eller kabel ved utgangen av 2021, 4 prosent relativ høy hastighet FWA og 2 prosent lavhastighet FWA.

Les mer #Bredbånd

Verdens beste kameramobil

Huawei P40 Pro er i øyeblikket verdens beste mobiltelefon med ett stort, men et raskt mindre minus – tilgang på tjenester.

Les mer #Hjem

Breiband – raskaste å realisere

150 millionar er bra, men slett ikkje nok for at alle skal kunne delta i eit moderne samfunn. Ikkje noko samferdsleprosjekt er raskare å realisere ennn breiband.

Les mer #Hjem

Folk sulten på 5G

På Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i mars går den nye telefonen til Samsung: S20 Ultra 5G. Det til tross for høy pris.

Les mer #Mobil

Det store partnerkrigen

Altibox har fortsatt over halvparten av alle fiberkunder i Norge. Telenor har inkludert partnere 295 000 på fiber og Telia Get har med partnere om lag vel 198 000 på FTTH.

Les mer #Bredbånd

Sterk skomarkering på Ulvøya

Alle de 7500 flyktningebarna i Moria på Lesbos vil få sko fra Norge. I går ble det markert med en unik demonstrasjon. 7500 par sko ble lagt ut på Sydstranda på Ulvøya i Oslo.

Les mer #Hjem

Huawei holdt stand i Europa i 2019

Huawei maktet å opprettholde og øke sin europeiske omsetning og økte med 0,7 prosent i 2019 til tross for at de amerikanske restriksjonene rammet dem betydelig. Men det er hjemmemarkedet som virkelig monner.

Les mer #Nyheter

Meir til breiband er god krisehjelp

Nandor Helgheim i Enivest foreslår ei ekstrabevilgning til breiband på 300 millionar kroner. Og resultatet lot ikkje vente på seg. Partiene på Stortinget blei i går einige om ei ekstrabevilgning på 150 millionar kroner. Dermed blir det iallfall 406 millionar totalt i tilskot fra staten i år.

Les mer #Bredbånd

Altibox fikk 89 000 nye kunder i 2019

Altibox fikk rekordvekst i 2019. Antallet husstander og bedrifter som fikk sine digitale tjenester fra Altibox økte med hele 88 985 - den kraftigste veksten noensinne.  

Les mer #Bredbånd

Lyse tele investerte 1.6 milliarder i fjor

Lyse tele lukter på fire milliarder kroner i omsetning – en vekst på 11 prosent i fjor. Enda viktigere. De forbedret driftsresultatet kraftig. Lyse investerte rekordhøye 1,6 milliarder i televirksomheten i fjor.

Les mer #Hjem

80 000 falske nettsider stanset

Telenor har stanset over 80 000 falske nettsider den siste måneden. Detv er en nedgang. Vi er som forbrukere mer bevisste enn før.

Les mer #Nyheter

Lik bredbåndsdekning i Norge og Sverige

Sverige har enten 84 prosent eller 92 prosent høyhastighetsdekning alt etter hvilken dekningsdefinisjon de bruker. Norges dekning er til sammenligning 86-87 prosent på samme tidspunkt.

Les mer #Bredbånd

50 000 flere videomøter samtidig

Global Connect ser en betydelig økning i internettbruk på dagtid – men enda mer på kvelden! Økningen tilsvarer over 50.000 samtidige videomøter.

Les mer #Nyheter

FWA-markedet i Norge: 230 000

Over de neste tre årene er markedet for trådløst fast hjemmenett (FWA) på om lag  230 000 abonnement. Fibermarkedet er i samme tidsrom samlet på om lag 375 000.

Les mer #Hjem

Mer optimistisk FWA-hastighet fra Get

Heller ikke Telia/Get kan levere like stor hastighet på mobilt hjemmenett (FWA) alle steder, Men de er mer optimistiske enn Telenor om hva de kan levere hvor. Det er betydelige ulikheter i tilbudeene fra Telenor og Telia.

Les mer #Bredbånd

Verdens beste mobiler, men ikke for oss

I går lanserte Huawei sine tre P40-modeller. Alle 5G mobiler. Sannsynligvis verdens beste mobiler, men så langt er det likevel bare fotoytelsen som virkelig frister en nordmann.

Les mer #Mobil

Mindre risiko med Ice

En eksplosiv vekst i nordmenns mobilbruk under koronakrisen er blitt en skikkelig test for landets nettinfrastruktur, noe gjennomgangen av trafikkdata fra Ice viser.

Les mer #Mobil

120 000 husstander i korona-klemme

Det er mer enn 120 000 husstander og bedrifter med DSL (kobber) i Norge som har så svake Internett-linjer (< 10 mbit/s) at kommunikasjon fra hjemmet med jobb/skole blir vanskelig.

Les mer #Bredbånd

Homenet øker hastigheten for 13 000

Homenet øker nå internetthastigheten for 13 000 husholdninger for å gjøre arbeidslivet lettere. Det er den delen av kundemassen som har fiber, men fra før liten hastighet og kapasitet.

Les mer #Bredbånd

Svindlere utnytter korona-krisen

Svindlere utnytter koronakrisen. Antallet svindelanrop er mangedoblet. Også falske eposter (phishing-svindel) øker.

Les mer #Bredbånd

Telia prioriterer 5G FWA også i distriktene

Norge lanserer helt nytt bredbåndsprodukt kalt trådløst bredbånd (FWA) med høyere hastigheter enn Telenor og prioriterer utrulling med 5G der kobbernettet forsvinner.

Les mer #Bredbånd

Heidi Austlid forlater Ikt Norge

Heidi Austlid (44) har sagt opp sin stilling som leder i Ikt Norge etter knappe fem år i stillingen. Til høsten begynner hun som leder i Forleggerforeningen.

Les mer #Hjem

Telenor - nesten virus-immun

I E24 skriver Sindre Heyerdal at i tider der mange aksjer faller som stein er «tanteaksjen» Telenor noe av det lureste investorene kan gjøre. Telenor er nærmest virus-immun.

Les mer #Hjem

Også ElTel Networks merker korona-krisen

Permitteringer og karantene er noe også en installasjonsbedrift som ELTEL Networks merker.

Les mer #Bredbånd

Nå snakker vi lenge med hverandre

Halvannen uke inn i den nye hverdagen registrerer Telia en dobling i samtaletid på telefon mellom våre kunder. Datatrafikken har stabilisert seg på et høyere nivå. Nettet takler kapasitetsutfordringene.

Les mer #Mobil

Statlige tilskudd bør samordnes

Statlige tilskudd til bredbånd, leveringsplikt og sikkerhet bør samles i en pott med overordnet regelverk.

Les mer #Bredbånd

Kraftig kundevekst i Telenors nett

Trafikken i Telenors har økt kraftig siden koronasmitten for alvor ble registrert her i landet. Både mobil- og bredbåndsnettet er dimensjonert til å tåle veksten.

Les mer #Nyheter

Nokia tilbake med 5G

Nokia tilbake med 5GLansererer nye mobiler og egen roamingtjeneste. Den beste støtter også 5G i mange frekvenser.

Les mer #Mobil

Mest corona-smitte – dårligst Internett

Det er faktisk slik at det er folk i enkelte distriktskommuner som er hardest rammet av corona-smitte. Der er det også prosentvis flest uten skikkelig Internett i hjemmet.

Les mer #Nyheter

Hjemmekontor med dårlig nett

Familien Sletten har hjemmekontor. Men, i likhet med deler av distrikts-Norge, sliter de med dårlig nettilgang. Mange skolebarn har problemer med å følge fjernundervisningen på grunn av tregt internett.

Les mer #Bredbånd

Altibox: Må sikre nok personell

Altibox har på dagtid 150 prosent trafikkvekst. Leveranser av nye fiberaksesser går nesten som normalt. Pågående utviklingsprosjekter har fortsatt tilnærmet normal framdrift.

Les mer #Bredbånd

Foreslår 1 milliard til bredbånd i Trøndelag

Pål Magnar Dahlø i Trøndelag fylkeskommune har foreslått bevilget 1 milliard kroner til bredbånd i fylket for å kunne gi full fres når Corona-krisen er over.

Les mer #Hjem

Telenor holder koken – har utfordringer

2020 er året da Telenor planla å bygge mer nytt telenett enn noensinne. De holder foreløpig koken, men møter mange utfordringer forårsaket av Corona..

Les mer #Bredbånd

Tone Hegland Bachke ny finansdirektør

Fra 1. mai 2020 blir Tone Hegland Bachke (47) finansdirektør og en del av konsernledelsen i Telenor ASA. Tidligere finansdirektør Jørgen C. Arentz Rostrup blir ny leder for Asia 1. mai 2020.

Les mer #Nyheter

1,7 millioner inne på studentportal

Mandag ble det satt rekord med hele 1 751 699 Feide-innlogginger på én dag. En mengde nye tjenester er tatt i bruk de siste sju dagene.

Les mer #Nyheter

Corona gir mer jobb for IT-bransjen

Mer jobb, avlyste samlinger og konferanse og mange virtuelle lunsjer i spedd videokonferanser, Det er hva IT-bransjen oppsummerer om virkningene av corona-krisen.

Les mer #Nyheter

Utbyttefest og verdifall

På en måned har verdien av Telenor sunket med om lag 30 milliarder kroner. Men utbytte blir det likevel: 12,4 milliarder kroner. Det sendte aksjen opp i går.

Les mer #Nyheter

Bill Gates advarte alt i 2014

 Langt på vei forutså Microsoft-gründer Bill Gates alt i 2015 den pandemien vi nå opplever.

Les mer #Nyheter

Fastnettene tålte kraftig trafikkvekst

Fastnettet tåler stresstesten corona-epidemien forårsaker til tross for at operatørene melder om en trafikkvekst fra 35 til 111 prosent.

Les mer #Nyheter

Fem tips for godt hjemmekontor

Fem tips for hjemmekontor. Telia Norge har laget fem gode tips for et velfungerende hjemmekontor i corona-tider.

Les mer #Hjem

Smaksprøve på sanntidskommunikasjon

Det har skjedd mye fra 1981 til i dag. Mangt er blitt bedre på 39 år, men lite kan måle seg med mobilnett som er blitt 2300 ganger raskere. Vi nærmer oss sanntidsrespons.

Les mer #Mobil

Historiens største stresstest er i dag

Tåler Internett dette? Tåler telenettene en enorm stresstest de aldri før har opplevd. Vil vi oppleve en blåmandag med køkjøring eller holder kapasiteten i alle ledd. Vi vet mer i kveld.

Les mer #Hjem

Telenor med omfattende kriseberedskap

Telenor har i alle sine åtte markeder satt en omfattende kriseberedskap på grunn av corona-epidemien. De største utfordringene er knyttet til bedriftstjenester og VPN.

Les mer #Nyheter

5G åpnet ni steder i Norge

Telenor åpner i dag 5G-nettet for befolkningen på ni steder i Norge. Startskuddet går i Trondheim – den første norske storbyen utrustet med fremtidens mobilnett.

Les mer #Mobil

Corona fører til sterk trafikkøkning

Datatrafikken i Altibox' nasjonale fibernett lå torsdag på opp mot 30% over normalen for en torsdag på dagtid og 15-20% over normalen på kveldstid.

Les mer #Bredbånd

Bygger både radio og fiber

Ren Røros Digital vil bygge fiber og radioaksess til om lag 500 kunder i løpet av året. Snart vil alle deres kobberkunder være dekket.

Les mer #Bredbånd

Medienes avmakt utfordrer demokratiet

Sosiale medier og amerikanske plattformselskaper nærmer seg å bli en femte statsmakt, mener mange. Er det behov for en ny maktutredning om medier og teknologi?

Les mer #Nyheter

Telecom World Krakow avlyst

På grunn av smittefare og reiserestriksjoner i telebransjen er Telecom World, som skulle vært arrangert 25-27.mars i Krakow, avlyst.

Les mer #Nyheter

Selvkjørende matebusser – ikke riktig ennå

Selvkjørende matebusser vil kanskje være de første autonome kjøretøy vi ser i kommersielt bruk. Men selv det ligger et godt stykke unna om vi skal dømme på det vi ser i Oslo.

Les mer #Nyheter

Corona rammer Apple i Kina

Det er solgt færre enn 500.000 Apple-telefoner i februar. I tillegg tyder mye på at produksonen også er påvirket negativt.

Les mer #Mobil

Telenor fibrer Indre Troms

Telenor investerer 120 millioner kroner for å modernisere fiber- og mobilnettet i Indre Troms.

Les mer #Bredbånd

Offentlige Wi-Fi-soner i 74 kommuner

74 norske kommuner har fått 15 000 kroner hver av EU for å etablere Wi-Fi-soner. Og fortsatt kan det bli flere. Ny søknadsfrist er 17. mars.

Les mer #Bredbånd

11,2 milliarder til delt mobilnett i UK

11,2 milliarder kroner. Det er hva den britiske regjeringen og de fire store mobiloperatørene er blitt enige om å investere i mobilutbygging i grisgrendte strøk.

Les mer #Mobil

Kostpris fra 10 000 til 90 000 kroner

Eidsiva Bredbånd investerer totalt 55 000 kroner i hver nye fiberkunde. NTE Bredbånd investerer vel 29 000 kroner.

Les mer #Bredbånd

11 000 færre i Telenor i Norge

Det var 16 260 ansatte hos Telenor i Norge ved børsnoteringen i 2000. Nå er det i Telenor Norge knapt 3439 ansatte pluss 1191 i andre norske virksomheter.  Samlet nedbemanning på over 11 000 ansatte på 20 år.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

Mest lest