Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Mobilen ungdommens nye TV

Vi ser oppsiktsvekkende mye mer video på mobile enheter. Nå bruker 6 av 10 (61 prosent) smarttelefonen til dette, noe som er 71 prosent flere enn i 2012.

Les mer #Hjem

Sandefjord Bredbånd i sterk medvind

Sandefjord Bredbånd KF kan nå 10 000 kunder i år og snart 100 millioner i omsetning med gode resultater. Og snart får de en ny storkommune å selge i.

Les mer #Bredbånd

Lomme-PC for Windows 10 er en mobil

Acer har lansert sin første Continuum-tilpassede mobil for Windows 10 og kaller den en lomme-PC. Acer Jade Primo er navnet på den første smartmobilen fra Acer som kjører full Windows 10 i stedet for Windows Phone-operativsystemet.

Les mer #Mobil

Gigaset med tysk iPhone-utfordrer

Tyske Gigaset kaster seg sent, men med full tyngde ut på smarttelefonmarkedet med noe som ved første øyekast ser ut til å være en iPhone-inspirert mobilfamilie.

Les mer #Mobil

Vil TDC kjøpe Broadnet?

Mye tyder på at TDC vil legge inn et bud på Broadnet. Spørsmålet er om svenske EQT finner tidspunktet riktig for et salg. Og om TeliaSonera også gjør sine hoser grønne.

Les mer #Nyheter

Eltel-kjøpet godkjent

Eltel kunngjør at Konkurransetilsynet har godkjent selskapets kjøp av Umoes aksjer, noe som gjør Eltel til eneste eier av Eltel Sønnico AS.  

Les mer #Nyheter

Sterkt fibervekst i Lofoten

Lofotkraft Bredbånd vokser kraftig med 1300 kunder på to år og har etter mange år med underskudd nå meget gode resultater med en EBITDA-margin på hele 37,2 millioner kroner.

Les mer #Bredbånd

Hvem er best på bredbånd i Norge?

På Telecom World 24.-25. september vil landets beste lokale/regionale bredbåndsoperatør bli kåret. 40 selskaper deltar i evalueringen.

Les mer #Bredbånd

Lyse tele får 100 flere ansatte

Det vil ikke hjelpe på galopperende ledighetstall i Stavanger-regionen, men Lyses televirksomhet får nå 100 flere ansatte, men da i Drammen og Porsgrunn.

Les mer #Bredbånd

Nettvern – ny Telenor-tjeneste

Med bakgrunn i Telenors forståelse av sårbarheter, trusselbilde og kundenes behov har Telenor utviklet Nettvern, en tjeneste som reduserer risikoen for at ansatte i bedrifter uforvarende besøker farlige nettsider.

Les mer #Bredbånd

Telecommentar:

  • Sterk bredbåndsvekst 1. halvår

    Sterk bredbåndsvekst 1. halvår

    Utviklingen innen fast bredbånd går så det suser med Altibox og Get i spissen som de to sterkeste vekstfaktorene. Tilsam ...

Mest lest