Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Programvarefeil og sabotasje farligst

200 utilsiktete hendinger og brutt i telenettene de siste årene. Det var bakgrunnen for Nkoms første risiko- og sårbarhetsanalyse (ROS).  

Les mer #Nyheter

To toppdirektører må gå

Telenor har i dag meddelt at finansdirektør Richard Olav Aa og juridisk direktør Pål Wien Espen fratrer.

Les mer #Hjem

Telia følger Telenor: Rome like Home i EU

Fra i morgen kan både nye og eksisterende Telia privatkunder surfe, ringe og sende meldinger i EU og EØS til samme pris som hjemme. Og kvoterguleringen er noe mer beskjeden enn Telenors.

Les mer #Hjem

Stabilt hos NextGenTel

NextGenTel fikk 6500 færre kunder totalt i første kvartal – vesentlig VOIP-kunder. Selskapet har nå 16 500 fiberkunder – derav 6000 via Telenors VULA-produkt.

Les mer #Hjem

301 000 færre mobilabonnement

På papiret tapte Telenor 34 000 mobilabonnenter i første kvartal i tillegg til 55 000  i fjor.  Det reelle tallet er etter det vi erfarer 7000 aktive abonnement i nedgang siste kvartalet. Resten er århundrets skaprydding.

Les mer #Hjem

Foreslår regionale 5G-operatører

Myndighetene bør legge til rette for regionale 5G-operatører. Bare på den måten får vi maksimal effekt av fiberinvesteringene.

Les mer #Hjem

Telenor trapper opp fiberinvesteringene

Telenor intensiverer fiber til hjemmet (FTTH) blant annet fordi de har mottatt signaler om at varslingsfristen for høyhastighets kobberaksess vil bli på tre år.

Les mer #Bredbånd

Nedgang i Iphone-salget

Etter 13 år med sammenhengende vekst ser det ut til å ha snudd for Apple. Aksjekursen sank etter at Apple la fram sine siste kvartalstall. Spesielt i Kina er det problemer.

Les mer #Mobil

Telenors kundeflukt i Norge

Telenor fortsetter å tape kunder og muligens markedsandeler i Norge både på mobil og fast. 34 000 færre mobilkunder og 1000 færre bredbåndskunder er fasiten i første kvartal.

Les mer #Nyheter

Roamingfritt Europa fra Telenor

90 prosent av nordmenns bruk at mobil i utlandet skjer i EU/EØS-land. Fra i dag blir det ikke dyrere enn å bruke mobildata i Norge. Samtidig øker datapakkene i størrelse og hastighet.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

Mest lest