Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Nødnettet - fundamentale utfordringer

Det norske nødnettet står foran fundamentale endringer. Overgangen fra et lukket statsdrevet nett til å bli en del av det kommersielle mobilnettet er ikke uproblematisk.

Les mer #Nyheter

Minst 16 britiske byer med 5G i 2019

Hvilke norske byer skal få 5G i 2019? Ingen av våre tre operatører har sluppet planer om det. Men det bør de om de skal vi hevde oss mot Storbritannia der mer enn 16 byer får 5G i 2019.

Les mer #Mobil

Blir Arctic 4G aldri ferdig?

Nok en gang oppgraderer Telenor 4G-nettet i forbindelse med Arctic Race. Denne gangen er det Lofoten, Vesterålen og Ofoten som står for tur. Må det et sykkelløp til for å få skikkelig 4G i nord?

Les mer #Mobil

Mobit får 144 forhandlere

Førstkommende fredag skrotes offisielt merkevarene Nordialog, Telehuset, Mobildata og Telering, og Mobit blir det nye fellesskapet.  Tilsammen 144 forhandlere vil tilhøre den nye norske fagkjeden.

Les mer #Mobil

200 eller 500 millioner i bredbåndstilskudd?

KrF foreslår 100 millioner i økning av bredbåndstilskuddet som da vil bli på 200 millioner kroner. Arbeiderpartiet foreslår 500 millioner kroner i sitt alternative budsjett.

Les mer #Bredbånd

Samarbeid om smarte hus

Telenor og smarthusleverandøren Nordic Smart House (NSH) har inngått en intensjonsavtale om å samarbeide innen utvikling av smartboliger. Telenor skal levere fiber og strømmetjenesten T-We til leiligheter i regi av NSH.

Les mer #Nyheter

5G – først «fiskenett så Oslonett»?

Da sjefen for Huawei i Vest-Europa Vincent Pang dro fram 5G-eksempler på verdensbasis startet han med norsk oppdrettsnæring.

Les mer #Mobil

Telebransjen tar egen digital medisin

Telebransjen er ikke overraskende ledende på digitalisering i egen virksomhet i Norge. Og klart best av teleselskapene er Telenor.

Les mer #Nyheter

Førerløse biler vanlig på motorveiene i 2026

Hos Huawei i Roma fikk vi høre at førerløse biler blir vanlig på motorveiene i 2026 og på Kongsberg fikk vi torsdag vite at Telenor har store forventninger for førerløse biler.

Les mer #Mobil

Skandinavias første 5G-pilot på Kongsberg

Telenor åpnet onsdag det som er Skandinavias første 5G-pilot på Kongsberg. Dermed er ferden mot et 5G-nett i Norge startet for alvor.

Les mer #Hjem

Telecommentar:

  • IT-revolusjon med bismak

    IT-revolusjon med bismak

    - Men vi hadde ikke regnet med en flom av falske nyheter, løgn og forbannet tøys, skriver Arne Joramo.

Mest lest