Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Enorme forskjeller i lederlønn i telebransjen

Er du toppleder i telebransjen og ute etter høy lønn. Velg et privat eid selskap og om det ikke går, et statseid. Hvis selskapet er kommunalt eid er lederlønningene beskjedne.

Les mer #Nyheter

3Net ekspander til Storfjord

Etter hvert har Kjell Arne Mikalsen, Mona Salomonsen og deres kolleger i 3Net lite å gjøre. Det skal de vel 800 husstandene i Storfjord kommune være glad for. Nå har 3Net kjøpt den lokale operatøren Avinet.

Les mer #Bredbånd

Førerløs 5G- ferge observert i Trondheim

Vi er etter hvert blitt vant til autonome små matebusser som siger sakte rundt. I Trondheim tar Telia og NTNU i samarbeid enda et steg: Førerløs 5G-ferge.

Les mer #Nyheter

1 av 3 åpner farlige e-poster

I takt med digitaliseringen av samfunnet, utvikler også svindlere nye svindelmetoder. En ny undersøkelse fra Telenor viser at hele 93 prosent har mottatt e-post de er usikre på om er trygt å åpne.

Les mer #Nyheter

Tatt i korrupsjon – stadig nye 5G-kontrakter

Totalt er Ericsson tatt for bestikkelser eller andre korrupsjonstype hendelser i Djibouti, Kina, Indonesia, Kuwait og Vietnam. Men på USAs 5G-marked er de hjertelig velkommen.

Les mer #Mobil

Slik går du ikke i netthandel-fella

Det finnes mange falske nettbutikker, og det mangler ikke på svindelforsøk. Stadig flere velger å handle julegavene på nett. Det er dessverre ikke helt risikofritt, for det finnes en hel del useriøse aktører. Her er fire tips for å unngå å bli lurt.

Les mer #Nyheter

Fast eller mobil – like dårlig noen steder

53 prosent av spredt bebygde hus i Norge har ikke høyhastighetsdekning. Dessverre har svak mobildekning og dårlig fiberdekning en tendens til å følges ad – de befinner seg de samme stedene

Les mer #Bredbånd

Mange vil bruke taleassistenter i bil

Taleassistent i bilen virker lovende, men møter utfordringer. Brukerne sier de vil ta i bruk teknologien innen tre år.

Les mer #Nyheter

Svindel i Telenor/Alibaba-bank i Pakistan

Onsdag kveld meldte VG at det var avdekket omfattende svindel i dere microfinansbank i Pakistan. Nå bekrefter Telenor dette og har satt i gang en omfattende gransking.

Les mer #Nyheter

NGT bedrift blir BITPRO

IT-selskapene Proximo Norge AS og BITPRO AS slår seg sammen til å bli en ny, ledende leverandør av skybaserte kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

Mest lest