Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.
Knallhardt 5G-kappløp i Sverige

Knallhardt 5G-kappløp i Sverige

Det hersker full 5G-krig i Sverige. Så langt er det Telia og Tele2 som byr opp til kappløp i de største byene. Telenor i Norge ligger imidlertid tre måneder foran og Elisa i Finland leder det nordiske kapp ...

Les mer 0 Kommentarer #Mobil

Telecommentar:

Skaper nordisk eHelse-selskap

Solid avstand i tett samarbeid: Telenor Norge, Investinor og SINTEF Venture har inngått en avtale der Telenors e-helsevirksomhet fusjoneres med helseteknologiselskapet Tellu IoT AS.

Les mer #Nyheter

Ypperlig AI-system for korona-testing

God massiv egenrapportering analysert av et AI-system som Anzys med tilgang til pasientjournaler. Først da kan sporing av våre bevegelser gi effekt i bekjempelsen av korona.

Les mer #Nyheter

Viken Fiber setter ny vekstrekord

Viken Fiber er landets klart største rendyrkede fiberoperatør med 185 000 aksess-kunder ved utgangen av året. De vokste med 35 000 i fjor som er selskapets største årsvekst noensinne.

Les mer #Bredbånd

Tre av fire positive til smittesporing

En fersk undersøkelse viser at 75 prosent er positive til en frivillig app som sporer deg for å bekjempe en alvorlig smittsom sykdom. Dersom appen blir obligatorisk, stuper oppslutningen til 34 prosent.

Les mer #Nyheter

Mindre bakknett – mye mer fiber

RiksTV tror på dobling av TV-distribusjon på fiber i år og seiler opp som en av de store på dette markedet som er dominert av Telenor, Altibox og Telia.

Les mer #Nyheter

Trenger bredbåndinnspill fra bransjen

Distrikts- og digitalminister Linda Hofstad Helland ber om innspill om bredbåndsmarkedet innen 1.juli.

Les mer #Bredbånd

Ikke alle FWA-prosjekt kan få tilskudd

Bare FWA-prosjekter som kan gi 30 Mbps stabilt nedstrøms kan få tilskudd fra det statlige bredbåndstilskuddet på 406 millioner kroner. Det betyr at halvparten av det som er levert ikke ville fått.

Les mer #Mobil

Altibox tar mer av bredbåndskaka

Altibox-partnerskapet nå har en markedsandel på 27,2% innen fast bredbånd i Norge. Og tar stadig markedsandeler i totalmarkedet.

Les mer #Hjem

Forbausende liten kabelnedgang

Nedgang i Internett-abonnement på kabel (HFC) var på om lag 8000 abonnenter i 2019. men nedgangen på TV-abonnement via kabel var mye større – 30 000 abonnenter.

Les mer #Bredbånd

Telia/Get setter fiberrekord

Telia/Get hadde sin største fibervekst i 2019 med 17 013 nye kunder og har nå passert 100 000 totalt og 390 000 kunder i høyhastighetsnett totalt.

Les mer #Bredbånd

Mer enn 10 milliarder investert i 4G

4G-nettet har kostet mer enn 10 milliarder kroner over åtte år. Og fortsatt investeres det mye i 4G. Ice ble mobilvinner i 2019.

Les mer #Mobil

Staten tar mer enn den gir

I 2019 hadde staten 735 millioner kroner i lisensinntekter fra teleselskapene. Til sammenligning var statstilskuddet til bredbånd på 250 millioner kroner.

Les mer #Nyheter

Fibervekst og investeringsrekord

Totalt økte antall fiberabonnement med 154 000 i 2019 og investeringene i fiber særskilt økte fra 4,3 til 6,2 milliarder kroner. Det er klar vekstrekord både målt i investeringer og abonnement.

Les mer #Nyheter

Stjeler fremdeles kunder

Kundeveksten er mindre enn samme kvartal i fjor, men veksten fortsetter på tross av Covid 19.

Les mer #Hjem

Com4 flytter smart

Com4, Norges ledende selskap på IoT-kommunikasjon, har doblet antall ansatte de siste årene. Nå flytter de til det som omtales som et av verdens smarteste kontorbygg.

Les mer #Hjem

Tåken over datasentre fjernes

Regjeringen foreslår å oppheve Stortingets vedtak om full elavgift for utvinning av kryptovaluta i datasentre.

Les mer #Nyheter

Teila med mest ambisiøs 5G-utbygging

Telia skal være først i Norge med et nasjonalt 5G-nett innen utgangen av 2023, og allerede i løpet av neste år er ambisjonen at opptil halve befolkningen skal ha 5G-dekning. I løpet av 2020 utvides 5G-dekningen i Oslo, samtidig som nettet åpnes i Trondheim og Bergen.

Les mer #Mobil

IT-ministeren skylder på operatørene

Veksten i 2019 på høyhastighets bredbånd i Sverige var 3,5 prosent som er betydelig lavere enn året før. IT-ministeren Anders Yngman legger ansvaret på operatørene.

Les mer #Bredbånd

Norge digitalisert delvis og skjevt

«Er så Norge, verdens beste land å bo i, digitalisert? Nei, Norge er ikke digitalisert. Norge er bare deldigitalisert og i høyeste grad skjevdigitalisert.»

Les mer #Bredbånd

Med lov skal bredbånd bygges

Fra juli i år trer den nye bredbåndsutbyggingsloven i kraft. Lovens hensikt er å effektivisere utbyggingen og redusere kostnader. I 2021 kommer også en sentral kartbasert informasjonsportal.

Les mer #Bredbånd

Krever robust bredbånd over hele landet

Denne uka legger regjeringen frem sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett 2020. Blant forslagene er å sikre robust bredbånd over hele landet og erstatte permitteringspenger med lønnstilskudd.

Les mer #Nyheter

Lavhastighet mobilt hjemmenett selger best

Det er per 11. mai solgt mer enn 50 000 fast mobilt hjemmenett-abonnement i Norge. Det er de laveste hastighetene som dominerer både hos Telenor og Telia.

Les mer #Bredbånd

Kvinnetungt i Global Connect/IP Only

Når Pernille Erenbjerg går inn i Global Connect/IP Onlys konserledelse får selskapet en ledelse med tungt innslag av kvinner.

Les mer #Hjem

Viken Fiber overtar 1900 kunder

Viken Fiber overtar bredbåndsvirksomhet i Ås og Frogn.

Les mer #Hjem

Vil ha mer krisinformasjon fra bedriften

Bare 24 % av respondentene i Norge synes arbeidsgiverne gjør nok for å varsle dem om kritiske hendelser eller stans i virksomheten, viser en undersøkelse Everbridge har foretatt. Og som kjent – akkurat nå er det mye krise i bedriftslivet i Norge.

Les mer #Nyheter

Fra 1.juni kan flere selge FWA

For tiden selger Telenor og Telia fast mobilt hjemmenett som hakka møkk mens andre kobberoperatører som NextGenTel taper kunder hver dag. 1.juni skal Telenor komme med et grossistprodukt. Og Telia vurderer det samme.

Les mer #Mobil

Alle i Innlandet kan få fiber

I Innlandet fylke er det om lag 40 000 husstander i grisgrendte strøk som ikke har fiber. Med helhetlig planlegging kan alle få det, mener Eidsiva Bredbånd.

Les mer #Bredbånd

Allente – ny telegigant

Sammenslåingen av Viasat Consumer og Canal Digital til et nytt joint ventureselskap fullført. Den nye telegiganten vil hete Allente og omsette for 7,8 milliarder norske kroner.

Les mer #Nyheter

Ny Group CFO i GlobalConnect

GlobalConnect/IP-Only har ansatt Henrik Schibler som ny Group Chief Financial Officer (CFO). Han skal styre en samlet omsetning på over 5 milliarder kroner.

Les mer #Nyheter

Øker veksttakten på kobbererstatningen

46.000 nordmenn har nå valgt å forlate det gamle kobbernettet til fordel for bredbånd via mobilnettet. Takten i FWA-utrullingen øker måned for måned.

Les mer #Bredbånd

Selvkjørende busser på Ski

Etter at Ruter i 2019 etablerte to selvkjørende bussruter i Oslo, planlegger de nå å gjøre det samme utenfor hovedstaden – nærmere bestemt i Ski i Nordre Follo kommune

Les mer #Nyheter

Smarte droner finner feil i solcelleparker

Det er tungvint å lete manuelt etter defekte solcellepaneler på tak, husfasader og i store solcelleparker. Droner kan gjøre jobben isteden. GPS og maskinsyn er viktige elementer.

Les mer #Nyheter

Covid-19 rammer mobilmarkedet

Smarttelefonsalget i verden sank med 16,8 prosent i første kvartal i forhold til året før. Det ble solgt 274,8 millioner enheter i dette kvartalet mot 330,4 millioner i samme kvartal i 2019.

Les mer #Mobil

Synkende bredbåndstilskudd i Sverige

Sist torsdag fastsatte den svenske regjeringen årets tilskudd til bredbånd på bare 136 millioner SEK for 2020. Snittet for de siste seks årene har vært 775 millioner svenske kroner.

Les mer #Bredbånd

Chilimobil inn i Sverige

Norske Chilimobil rykker inn i Sverige med fri databruk til 399 kroner.

Les mer #Hjem

Flere store DDOS-angrep

Kvartalsrapport fra Link11 viser økt bruk av volum og båndbredde.

Les mer #Hjem

Mindre fibervekst - lavere priser

Ikke noen av Telenors markeder smerter mer enn Sverige. Steinhard priskonkurranase på mobil og et stagnrende fibermarkedet preger markedet og Telenor blør.

Les mer #Nyheter

Numedal Fiber utvider med RiksTV

Numedal Fiber har 2300 fiberkunder og store ekspansjonsplaner ikke minst på hyttemarkedet. De har nettopp bedret TV-tilbudet. I tillegg til Get får de nå også RiksTV som leverandør.

Les mer #Bredbånd

100 Mbps FWA til alle mulig med 5G

Norges-sjef Petter-Børre Furberg bedyrer i en videochat at de aller fleste etter hvert kunne få 100 Mbps+ FWA, men det skjer ikke for alle innen 2023.

Les mer #Bredbånd

Har muligheten til et kvantesprang

Telenor kom inn i korona-krisen med et sterkt grunnlag. Nå tror konsernsjef Sigve Brekke at de kan komme enda sterkere ut av krisen.

Les mer #Hjem

COVID-19 vil svi også for Telenor

COVID-19 merker Telenor nå i flere markeder. Likevel økte de både inntekter og resultat i første kvartal. Men mobilinntektene i Asia kan bli hardt rammet av korona-krisen.

Les mer #Nyheter

30 000 nye på fiber og FWA samlet

Telenor fikk 13 000 flere fiberkunder og 17 000 flere FWA-kunder mens de tapte hele 34 000 mobilkunder i første kvartal 2019.

Les mer #Nyheter

Hjemmekontor øker sårbarheten kraftig

Over seks av ti nordmenn forventer økt omfang av hackerangrep og ondsinnet programvare på internett. Kun 3 prosent tror på reduksjon.

Les mer #Nyheter

Norge best på bygde-fiber i Vest-Europa?

Norges fiberdekning er nest best i Vest-Europa. Bare Portugal er bedre med 53 prosent fiberdekning på bygdene.

Les mer #Bredbånd

40 prosent trafikkøkning i fastnettet

Folk bruker Telenors nett som aldri før etter koronakrisen. Bruken av videomøter har økt med 350 prosent de siste ukene, mens trafikken i bredbåndet ligger nær 40 prosent over normalen.

Les mer #Bredbånd

Avliver myer om 5G

Mye kjappere, større kapasitet, lavere forsinkelse, bedre sikkerhet og mindre stråling, men det vil ta 5-7 år før 5G-dekningen er like god som med 4G i dag.

Les mer #Mobil

Til skogs med 5G

Svenske Skogforsk skal fjernstyre skogsmaskiner via 5G

Les mer #Hjem

Google kutter kraftig

Også Google merker nå koronakrisen. Selskapet kutter blant annet markedsføringsbudsjettet med opp til 50 prosent.

Les mer #Hjem

Hundretusener forsøkt koronasvindlet

For en av fire har svindelforsøkene fått konsekvenser.

Les mer #Hjem

15 prosent fibervekst i Europa

70,4 millioner europeiske hjem har nå på fiberaksess. Fiberdekningen er på hele 172 millioner husstander når dekningsbegrepet strekkes langt. Norge har niende beste penetrasjon i Europa. Island er på topp.

Les mer #Bredbånd

Fylkene bevilger mindre til bredbånd

Fylkene bevilger stadig mindre til bredbånd mens staten bevilger mer. Så langt har fylkene bevilget 30,5 millioner til bredbånd av egne midler. Det var 62 millioner i 2019 og over 90 millioner i 2018.

Les mer #Bredbånd

Telia Norge med 6000 i bredbåndsvekst

Telia i Norge/Get fikk 6000 nye bredbåndskunder i første kvartal i år – 45 000 i vekst på årsbasis hvorav innfasingen av Tafjord utgjorde 21 000. På både TV og mobil er det fortsatt tilbakegang.

Les mer #Nyheter

Korona- epidemien svir for Telia

Det som virkelig har påvirket Telia-konsernet negativt i første kvartal i år er TV- og medievirksomheten som de kjøpte av Bonnier i fjor.

Les mer #Nyheter

Vil lokke storfisk til Norge

Altibox bygger internasjonalt fibernett. Altibox Carrier er en realitet. Salgssjefen er på fisketur – og det er storfisk han leter etter.

Les mer #Bredbånd

Full fiberfres i Trøndelag

Siste året fram til juli 2019 bygde trønderne om lag 5200 husstander med fiber grisgrendt derav ca. 3000 med sentrale tilskudd fra fylke og stat. De vil bygge enda mer i år. Og i Tronheim  venter mange på FWA.

Les mer #Bredbånd

IoT neste for Nordic Semiconductor

De tenker bygger smått og sikter stort. Nordic Semiconductor i Trondheim skal mangedoble seg sammen med veksten til tingenes internett. Snart er de en milliardbedrift.

Les mer #Nyheter

Global Connect har 35 000 fiberlinjer

Global Connect har om lag 35 000 fiberlinjer i bedriftsmarkedet i Norge og er størst på IP-VPN og nest størst på mørk fiber.

Les mer #Hjem

RiksTV styrker lønnsomheten

Mens mange TV-distributører opplever nedgang både i antall kunder og TV-omsetning, styrker RIksTV lønnsomheten kraftig. Det skyldes ikke minst deres satsing på fiberdistribusjon via partnere.

Les mer #Hjem

Fiber til skogs

I en trehytte på skauen i Østfold, har gårdbruker Per Kjærnes fått installert fiber i en tretopphytte.

Les mer #Hjem

Smittestopp appen godt i gang

Fem timer etter at den ble tilgjengelig hadde 600.000 lastet den ned.

Les mer #Hjem

Mer til mobilberedskap i Agder

Regjeringen har bevilget 15 millioner kroner ekstra til programmet for forsterket elektronisk kommunikasjon (ekom) i 2020.

Les mer #Mobil

50 000 bedrifter henger ennå fast i kobberen

Mens bare 1/3 av alle bredbåndskunder er på kobbernett, er om lag 60 prosent av bedriftskundene fortsatt på kobber.

Les mer #Bredbånd

Altibox øker kraftig i bedriftsmarkedet

Altibox har siste året økt 18 prosent i bedriftsmarkedet på fiber og har nå passert 15 000 bedriftsabonnement.  Det er flere enn både Telenor og Global Connect.

Les mer #Bredbånd

Lynet Internett tar exit med stil

Snart forsvinner Lynet Internett og blir en del av Homenet. Samlet har de to selskapene nå rundt 62 000 fiberkunder og om lag 28 000 xDSL-kunder.

Les mer #Bredbånd

Liv og helse trumfer personvernet

Snart er Folkehelseinstituttets sporingsapp klar.  Kampen mot koronaviruset er også en brytning mellom overvåking og rettigheter - mellom liv og helse og personvern. De fleste mener krise tumfer personvern.

Les mer #Nyheter

Sterk fibervekst i Hallingdal

Bruse har tredoblet antallet fiberkunder på tre år og har nå 5000 pluss over 1000 på xDSL.

Les mer #Bredbånd

Påske gikk bra, men hva med sommeren…?

I påska har nordmenn sittet hjemme og belastet fastnettet. Men til sommeren tyder mye på at alle vil feriere i Norge. Kan mobilnettene tåle det?

Les mer #Mobil

Breiband-ambassadør ny leiar i It-forum Vest

Christiane Ulriksen i vald til ny leiar i IT-forum Vest. Ho har lenge markert seg som ei ildsjel for breiband i distriktane.

Les mer #Hjem

Et blodig urettferdig virus

- Vi i Telenor skal bidra der vi kan i koronakrisen. Viruset er blodig urettferdig, skriver konsernsjef i Telenor Sigve Brekke i denne kronikken.

Les mer #Nyheter

Lynrask tildeling av bredbåndstilskudd

Staten ved Nkom og Kommunal og moderniseringsdepartementet reagerte lynraskt og tildelte bredbåndstilskudd til fylkene bare ei knapp uke etter ekstrabevilgningen på 150 millioner ble vedtatt.

Les mer #Bredbånd

Altibox slår Telenor på høy hastighet

Altibox er nå større enn Telenor på høyhastighets bredbånd. Deres valg til FWA vil avgjøre om de greier å holde posisjonen fram til 2023.

Les mer #Bredbånd

Vi ser dobbelt få mye nyheter

Telenors kunder ser over dobbelt så mye på TV-nyheter som før koronakrisen og de bruker totalt nå 28 prosent mer tid foran fjernsynet.

Les mer #Nyheter

Koronakrisen en «eye-opener»

Større statlige, fylkeskommunale og kommunale tilskudd til bredbånd og enda hardere konkurranse kan føre til at 94 prosent har fiber eller kabel ved utgangen av 2021, 4 prosent relativ høy hastighet FWA og 2 prosent lavhastighet FWA.

Les mer #Bredbånd

Verdens beste kameramobil

Huawei P40 Pro er i øyeblikket verdens beste mobiltelefon med ett stort, men et raskt mindre minus – tilgang på tjenester.

Les mer #Hjem

Breiband – raskaste å realisere

150 millionar er bra, men slett ikkje nok for at alle skal kunne delta i eit moderne samfunn. Ikkje noko samferdsleprosjekt er raskare å realisere ennn breiband.

Les mer #Hjem

Folk sulten på 5G

På Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i mars går den nye telefonen til Samsung: S20 Ultra 5G. Det til tross for høy pris.

Les mer #Mobil

Det store partnerkrigen

Altibox har fortsatt over halvparten av alle fiberkunder i Norge. Telenor har inkludert partnere 295 000 på fiber og Telia Get har med partnere om lag vel 198 000 på FTTH.

Les mer #Bredbånd

Sterk skomarkering på Ulvøya

Alle de 7500 flyktningebarna i Moria på Lesbos vil få sko fra Norge. I går ble det markert med en unik demonstrasjon. 7500 par sko ble lagt ut på Sydstranda på Ulvøya i Oslo.

Les mer #Hjem

Huawei holdt stand i Europa i 2019

Huawei maktet å opprettholde og øke sin europeiske omsetning og økte med 0,7 prosent i 2019 til tross for at de amerikanske restriksjonene rammet dem betydelig. Men det er hjemmemarkedet som virkelig monner.

Les mer #Nyheter

Meir til breiband er god krisehjelp

Nandor Helgheim i Enivest foreslår ei ekstrabevilgning til breiband på 300 millionar kroner. Og resultatet lot ikkje vente på seg. Partiene på Stortinget blei i går einige om ei ekstrabevilgning på 150 millionar kroner. Dermed blir det iallfall 406 millionar totalt i tilskot fra staten i år.

Les mer #Bredbånd

Altibox fikk 89 000 nye kunder i 2019

Altibox fikk rekordvekst i 2019. Antallet husstander og bedrifter som fikk sine digitale tjenester fra Altibox økte med hele 88 985 - den kraftigste veksten noensinne.  

Les mer #Bredbånd

Lyse tele investerte 1.6 milliarder i fjor

Lyse tele lukter på fire milliarder kroner i omsetning – en vekst på 11 prosent i fjor. Enda viktigere. De forbedret driftsresultatet kraftig. Lyse investerte rekordhøye 1,6 milliarder i televirksomheten i fjor.

Les mer #Hjem

80 000 falske nettsider stanset

Telenor har stanset over 80 000 falske nettsider den siste måneden. Detv er en nedgang. Vi er som forbrukere mer bevisste enn før.

Les mer #Nyheter

Lik bredbåndsdekning i Norge og Sverige

Sverige har enten 84 prosent eller 92 prosent høyhastighetsdekning alt etter hvilken dekningsdefinisjon de bruker. Norges dekning er til sammenligning 86-87 prosent på samme tidspunkt.

Les mer #Bredbånd

50 000 flere videomøter samtidig

Global Connect ser en betydelig økning i internettbruk på dagtid – men enda mer på kvelden! Økningen tilsvarer over 50.000 samtidige videomøter.

Les mer #Nyheter

FWA-markedet i Norge: 230 000

Over de neste tre årene er markedet for trådløst fast hjemmenett (FWA) på om lag  230 000 abonnement. Fibermarkedet er i samme tidsrom samlet på om lag 375 000.

Les mer #Hjem

Mer optimistisk FWA-hastighet fra Get

Heller ikke Telia/Get kan levere like stor hastighet på mobilt hjemmenett (FWA) alle steder, Men de er mer optimistiske enn Telenor om hva de kan levere hvor. Det er betydelige ulikheter i tilbudeene fra Telenor og Telia.

Les mer #Bredbånd

Verdens beste mobiler, men ikke for oss

I går lanserte Huawei sine tre P40-modeller. Alle 5G mobiler. Sannsynligvis verdens beste mobiler, men så langt er det likevel bare fotoytelsen som virkelig frister en nordmann.

Les mer #Mobil

Mindre risiko med Ice

En eksplosiv vekst i nordmenns mobilbruk under koronakrisen er blitt en skikkelig test for landets nettinfrastruktur, noe gjennomgangen av trafikkdata fra Ice viser.

Les mer #Mobil

120 000 husstander i korona-klemme

Det er mer enn 120 000 husstander og bedrifter med DSL (kobber) i Norge som har så svake Internett-linjer (< 10 mbit/s) at kommunikasjon fra hjemmet med jobb/skole blir vanskelig.

Les mer #Bredbånd

Homenet øker hastigheten for 13 000

Homenet øker nå internetthastigheten for 13 000 husholdninger for å gjøre arbeidslivet lettere. Det er den delen av kundemassen som har fiber, men fra før liten hastighet og kapasitet.

Les mer #Bredbånd

Svindlere utnytter korona-krisen

Svindlere utnytter koronakrisen. Antallet svindelanrop er mangedoblet. Også falske eposter (phishing-svindel) øker.

Les mer #Bredbånd

Telia prioriterer 5G FWA også i distriktene

Norge lanserer helt nytt bredbåndsprodukt kalt trådløst bredbånd (FWA) med høyere hastigheter enn Telenor og prioriterer utrulling med 5G der kobbernettet forsvinner.

Les mer #Bredbånd

Heidi Austlid forlater Ikt Norge

Heidi Austlid (44) har sagt opp sin stilling som leder i Ikt Norge etter knappe fem år i stillingen. Til høsten begynner hun som leder i Forleggerforeningen.

Les mer #Hjem

Telenor - nesten virus-immun

I E24 skriver Sindre Heyerdal at i tider der mange aksjer faller som stein er «tanteaksjen» Telenor noe av det lureste investorene kan gjøre. Telenor er nærmest virus-immun.

Les mer #Hjem

Også ElTel Networks merker korona-krisen

Permitteringer og karantene er noe også en installasjonsbedrift som ELTEL Networks merker.

Les mer #Bredbånd

Nå snakker vi lenge med hverandre

Halvannen uke inn i den nye hverdagen registrerer Telia en dobling i samtaletid på telefon mellom våre kunder. Datatrafikken har stabilisert seg på et høyere nivå. Nettet takler kapasitetsutfordringene.

Les mer #Mobil

Statlige tilskudd bør samordnes

Statlige tilskudd til bredbånd, leveringsplikt og sikkerhet bør samles i en pott med overordnet regelverk.

Les mer #Bredbånd

Kraftig kundevekst i Telenors nett

Trafikken i Telenors har økt kraftig siden koronasmitten for alvor ble registrert her i landet. Både mobil- og bredbåndsnettet er dimensjonert til å tåle veksten.

Les mer #Nyheter

Nokia tilbake med 5G

Nokia tilbake med 5GLansererer nye mobiler og egen roamingtjeneste. Den beste støtter også 5G i mange frekvenser.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

Mest lest