Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.
Koronakrisen en «eye-opener»

Koronakrisen en «eye-opener»

Statstilskuddet til bredbånd i 2020 blir på 406 285 000 kroner. Det vil trolig utløse over 50 000 nye bredbåndstilknytninger i grisgrendte strøk i år. Krisebevilgningen kan raskt få stor effekt. Kobbersane ...

Les mer 0 Kommentarer #Bredbånd

Vi ser dobbelt få mye nyheter

Vi ser dobbelt få mye nyheter

Telenors kunder ser over dobbelt så mye på TV-nyheter som før koronakrisen og de bruker totalt nå 28 prosent mer tid foran fjernsynet.

Les mer 0 Kommentarer #Nyheter

Telecommentar:

Verdens beste kameramobil

Huawei P40 Pro er i øyeblikket verdens beste mobiltelefon med ett stort, men et raskt mindre minus – tilgang på tjenester.

Les mer #Hjem

Breiband – raskaste å realisere

150 millionar er bra, men slett ikkje nok for at alle skal kunne delta i eit moderne samfunn. Ikkje noko samferdsleprosjekt er raskare å realisere ennn breiband.

Les mer #Hjem

Folk sulten på 5G

På Telias liste over de mest solgte smarttelefonene i mars går den nye telefonen til Samsung: S20 Ultra 5G. Det til tross for høy pris.

Les mer #Mobil

Det store partnerkrigen

Altibox har fortsatt over halvparten av alle fiberkunder i Norge. Telenor har inkludert partnere 295 000 på fiber og Telia Get har med partnere om lag vel 198 000 på FTTH.

Les mer #Bredbånd

Sterk skomarkering på Ulvøya

Alle de 7500 flyktningebarna i Moria på Lesbos vil få sko fra Norge. I går ble det markert med en unik demonstrasjon. 7500 par sko ble lagt ut på Sydstranda på Ulvøya i Oslo.

Les mer #Hjem

Huawei holdt stand i Europa i 2019

Huawei maktet å opprettholde og øke sin europeiske omsetning og økte med 0,7 prosent i 2019 til tross for at de amerikanske restriksjonene rammet dem betydelig. Men det er hjemmemarkedet som virkelig monner.

Les mer #Nyheter

Meir til breiband er god krisehjelp

Nandor Helgheim i Enivest foreslår ei ekstrabevilgning til breiband på 300 millionar kroner. Og resultatet lot ikkje vente på seg. Partiene på Stortinget blei i går einige om ei ekstrabevilgning på 150 millionar kroner. Dermed blir det iallfall 406 millionar totalt i tilskot fra staten i år.

Les mer #Bredbånd

Altibox fikk 89 000 nye kunder i 2019

Altibox fikk rekordvekst i 2019. Antallet husstander og bedrifter som fikk sine digitale tjenester fra Altibox økte med hele 88 985 - den kraftigste veksten noensinne.  

Les mer #Bredbånd

Lyse tele investerte 1.6 milliarder i fjor

Lyse tele lukter på fire milliarder kroner i omsetning – en vekst på 11 prosent i fjor. Enda viktigere. De forbedret driftsresultatet kraftig. Lyse investerte rekordhøye 1,6 milliarder i televirksomheten i fjor.

Les mer #Hjem

80 000 falske nettsider stanset

Telenor har stanset over 80 000 falske nettsider den siste måneden. Detv er en nedgang. Vi er som forbrukere mer bevisste enn før.

Les mer #Nyheter

Lik bredbåndsdekning i Norge og Sverige

Sverige har enten 84 prosent eller 92 prosent høyhastighetsdekning alt etter hvilken dekningsdefinisjon de bruker. Norges dekning er til sammenligning 86-87 prosent på samme tidspunkt.

Les mer #Bredbånd

50 000 flere videomøter samtidig

Global Connect ser en betydelig økning i internettbruk på dagtid – men enda mer på kvelden! Økningen tilsvarer over 50.000 samtidige videomøter.

Les mer #Nyheter

FWA-markedet i Norge: 230 000

Over de neste tre årene er markedet for trådløst fast hjemmenett (FWA) på om lag  230 000 abonnement. Fibermarkedet er i samme tidsrom samlet på om lag 375 000.

Les mer #Hjem

Mer optimistisk FWA-hastighet fra Get

Heller ikke Telia/Get kan levere like stor hastighet på mobilt hjemmenett (FWA) alle steder, Men de er mer optimistiske enn Telenor om hva de kan levere hvor. Det er betydelige ulikheter i tilbudeene fra Telenor og Telia.

Les mer #Bredbånd

Verdens beste mobiler, men ikke for oss

I går lanserte Huawei sine tre P40-modeller. Alle 5G mobiler. Sannsynligvis verdens beste mobiler, men så langt er det likevel bare fotoytelsen som virkelig frister en nordmann.

Les mer #Mobil

Mindre risiko med Ice

En eksplosiv vekst i nordmenns mobilbruk under koronakrisen er blitt en skikkelig test for landets nettinfrastruktur, noe gjennomgangen av trafikkdata fra Ice viser.

Les mer #Mobil

120 000 husstander i korona-klemme

Det er mer enn 120 000 husstander og bedrifter med DSL (kobber) i Norge som har så svake Internett-linjer (< 10 mbit/s) at kommunikasjon fra hjemmet med jobb/skole blir vanskelig.

Les mer #Bredbånd

Homenet øker hastigheten for 13 000

Homenet øker nå internetthastigheten for 13 000 husholdninger for å gjøre arbeidslivet lettere. Det er den delen av kundemassen som har fiber, men fra før liten hastighet og kapasitet.

Les mer #Bredbånd

Svindlere utnytter korona-krisen

Svindlere utnytter koronakrisen. Antallet svindelanrop er mangedoblet. Også falske eposter (phishing-svindel) øker.

Les mer #Bredbånd

Telia prioriterer 5G FWA også i distriktene

Norge lanserer helt nytt bredbåndsprodukt kalt trådløst bredbånd (FWA) med høyere hastigheter enn Telenor og prioriterer utrulling med 5G der kobbernettet forsvinner.

Les mer #Bredbånd

Heidi Austlid forlater Ikt Norge

Heidi Austlid (44) har sagt opp sin stilling som leder i Ikt Norge etter knappe fem år i stillingen. Til høsten begynner hun som leder i Forleggerforeningen.

Les mer #Hjem

Telenor - nesten virus-immun

I E24 skriver Sindre Heyerdal at i tider der mange aksjer faller som stein er «tanteaksjen» Telenor noe av det lureste investorene kan gjøre. Telenor er nærmest virus-immun.

Les mer #Hjem

Også ElTel Networks merker korona-krisen

Permitteringer og karantene er noe også en installasjonsbedrift som ELTEL Networks merker.

Les mer #Bredbånd

Nå snakker vi lenge med hverandre

Halvannen uke inn i den nye hverdagen registrerer Telia en dobling i samtaletid på telefon mellom våre kunder. Datatrafikken har stabilisert seg på et høyere nivå. Nettet takler kapasitetsutfordringene.

Les mer #Mobil

Statlige tilskudd bør samordnes

Statlige tilskudd til bredbånd, leveringsplikt og sikkerhet bør samles i en pott med overordnet regelverk.

Les mer #Bredbånd

Kraftig kundevekst i Telenors nett

Trafikken i Telenors har økt kraftig siden koronasmitten for alvor ble registrert her i landet. Både mobil- og bredbåndsnettet er dimensjonert til å tåle veksten.

Les mer #Nyheter

Nokia tilbake med 5G

Nokia tilbake med 5GLansererer nye mobiler og egen roamingtjeneste. Den beste støtter også 5G i mange frekvenser.

Les mer #Mobil

Mest corona-smitte – dårligst Internett

Det er faktisk slik at det er folk i enkelte distriktskommuner som er hardest rammet av corona-smitte. Der er det også prosentvis flest uten skikkelig Internett i hjemmet.

Les mer #Nyheter

Hjemmekontor med dårlig nett

Familien Sletten har hjemmekontor. Men, i likhet med deler av distrikts-Norge, sliter de med dårlig nettilgang. Mange skolebarn har problemer med å følge fjernundervisningen på grunn av tregt internett.

Les mer #Bredbånd

Altibox: Må sikre nok personell

Altibox har på dagtid 150 prosent trafikkvekst. Leveranser av nye fiberaksesser går nesten som normalt. Pågående utviklingsprosjekter har fortsatt tilnærmet normal framdrift.

Les mer #Bredbånd

Foreslår 1 milliard til bredbånd i Trøndelag

Pål Magnar Dahlø i Trøndelag fylkeskommune har foreslått bevilget 1 milliard kroner til bredbånd i fylket for å kunne gi full fres når Corona-krisen er over.

Les mer #Hjem

Telenor holder koken – har utfordringer

2020 er året da Telenor planla å bygge mer nytt telenett enn noensinne. De holder foreløpig koken, men møter mange utfordringer forårsaket av Corona..

Les mer #Bredbånd

Tone Hegland Bachke ny finansdirektør

Fra 1. mai 2020 blir Tone Hegland Bachke (47) finansdirektør og en del av konsernledelsen i Telenor ASA. Tidligere finansdirektør Jørgen C. Arentz Rostrup blir ny leder for Asia 1. mai 2020.

Les mer #Nyheter

1,7 millioner inne på studentportal

Mandag ble det satt rekord med hele 1 751 699 Feide-innlogginger på én dag. En mengde nye tjenester er tatt i bruk de siste sju dagene.

Les mer #Nyheter

Corona gir mer jobb for IT-bransjen

Mer jobb, avlyste samlinger og konferanse og mange virtuelle lunsjer i spedd videokonferanser, Det er hva IT-bransjen oppsummerer om virkningene av corona-krisen.

Les mer #Nyheter

Utbyttefest og verdifall

På en måned har verdien av Telenor sunket med om lag 30 milliarder kroner. Men utbytte blir det likevel: 12,4 milliarder kroner. Det sendte aksjen opp i går.

Les mer #Nyheter

Bill Gates advarte alt i 2014

 Langt på vei forutså Microsoft-gründer Bill Gates alt i 2015 den pandemien vi nå opplever.

Les mer #Nyheter

Fastnettene tålte kraftig trafikkvekst

Fastnettet tåler stresstesten corona-epidemien forårsaker til tross for at operatørene melder om en trafikkvekst fra 35 til 111 prosent.

Les mer #Nyheter

Fem tips for godt hjemmekontor

Fem tips for hjemmekontor. Telia Norge har laget fem gode tips for et velfungerende hjemmekontor i corona-tider.

Les mer #Hjem

Smaksprøve på sanntidskommunikasjon

Det har skjedd mye fra 1981 til i dag. Mangt er blitt bedre på 39 år, men lite kan måle seg med mobilnett som er blitt 2300 ganger raskere. Vi nærmer oss sanntidsrespons.

Les mer #Mobil

Historiens største stresstest er i dag

Tåler Internett dette? Tåler telenettene en enorm stresstest de aldri før har opplevd. Vil vi oppleve en blåmandag med køkjøring eller holder kapasiteten i alle ledd. Vi vet mer i kveld.

Les mer #Hjem

Telenor med omfattende kriseberedskap

Telenor har i alle sine åtte markeder satt en omfattende kriseberedskap på grunn av corona-epidemien. De største utfordringene er knyttet til bedriftstjenester og VPN.

Les mer #Nyheter

5G åpnet ni steder i Norge

Telenor åpner i dag 5G-nettet for befolkningen på ni steder i Norge. Startskuddet går i Trondheim – den første norske storbyen utrustet med fremtidens mobilnett.

Les mer #Mobil

Corona fører til sterk trafikkøkning

Datatrafikken i Altibox' nasjonale fibernett lå torsdag på opp mot 30% over normalen for en torsdag på dagtid og 15-20% over normalen på kveldstid.

Les mer #Bredbånd

Bygger både radio og fiber

Ren Røros Digital vil bygge fiber og radioaksess til om lag 500 kunder i løpet av året. Snart vil alle deres kobberkunder være dekket.

Les mer #Bredbånd

Medienes avmakt utfordrer demokratiet

Sosiale medier og amerikanske plattformselskaper nærmer seg å bli en femte statsmakt, mener mange. Er det behov for en ny maktutredning om medier og teknologi?

Les mer #Nyheter

Telecom World Krakow avlyst

På grunn av smittefare og reiserestriksjoner i telebransjen er Telecom World, som skulle vært arrangert 25-27.mars i Krakow, avlyst.

Les mer #Nyheter

Selvkjørende matebusser – ikke riktig ennå

Selvkjørende matebusser vil kanskje være de første autonome kjøretøy vi ser i kommersielt bruk. Men selv det ligger et godt stykke unna om vi skal dømme på det vi ser i Oslo.

Les mer #Nyheter

Corona rammer Apple i Kina

Det er solgt færre enn 500.000 Apple-telefoner i februar. I tillegg tyder mye på at produksonen også er påvirket negativt.

Les mer #Mobil

Telenor fibrer Indre Troms

Telenor investerer 120 millioner kroner for å modernisere fiber- og mobilnettet i Indre Troms.

Les mer #Bredbånd

Offentlige Wi-Fi-soner i 74 kommuner

74 norske kommuner har fått 15 000 kroner hver av EU for å etablere Wi-Fi-soner. Og fortsatt kan det bli flere. Ny søknadsfrist er 17. mars.

Les mer #Bredbånd

11,2 milliarder til delt mobilnett i UK

11,2 milliarder kroner. Det er hva den britiske regjeringen og de fire store mobiloperatørene er blitt enige om å investere i mobilutbygging i grisgrendte strøk.

Les mer #Mobil

Kostpris fra 10 000 til 90 000 kroner

Eidsiva Bredbånd investerer totalt 55 000 kroner i hver nye fiberkunde. NTE Bredbånd investerer vel 29 000 kroner.

Les mer #Bredbånd

11 000 færre i Telenor i Norge

Det var 16 260 ansatte hos Telenor i Norge ved børsnoteringen i 2000. Nå er det i Telenor Norge knapt 3439 ansatte pluss 1191 i andre norske virksomheter.  Samlet nedbemanning på over 11 000 ansatte på 20 år.

Les mer #Nyheter

Telenor Maritime blir Bulk-kunde

Telenor Maritime har tegnet kontrakt med Bulk om både serverpark i Vennesla og trafikk i Havfrue-kabelen.

Les mer #Nyheter

FWA reduserer fibermarkedet

Telenors gryende suksess med mobilt hjemmenett vil begrense potensialet for fiberutbygging. Telenor fikk 11 000 nye FWA-kunder i årets to første måneder.

Les mer #Bredbånd

Reiser mistillit mot Per Morten Hoff

Det er full krig i Ren Røros der fire styremedlemmer nå har trukket seg og reiser mistillit mot styreleder – IKT Norges tidligere leder – Per Morten Hoff.

Les mer #Bredbånd

Harde tak for fiber i Trøndelag

10 000 nye husstander må få fiber i Trøndelag om alle skal få dekning innen kobbernettet forsvinner i 2023.

Les mer #Bredbånd

Norge niende beste fiberland

Norge er på niendeplass på OECDs fiberranking, men er i veksttakt det landet som øker mest mellom 2017 og 2019 etter New Zealand, Island, Spania og Sverige.

Les mer #Bredbånd

Vil selge 86 eiendommer

Telenor har nå leid inn Arctic Securities og Uniongruppen for å bistå i salgsprosessen av sine 85 eiendommer landet rundt.

Les mer #Nyheter

Investerer 6 milliarder i Norge i år

Nesten en tredjedel av Telenors investeringer i 2020 vil skje i Norge der trolig samlete investeringer vil overstige 6 milliarder kroner.

Les mer #Nyheter

FWA over 5G i Norge alt i år

Telenor kommer alt i år lansere fast mobilt bredbånd over 5G på 100 Mbps+ hastighet som også er i stand til å formidle TV.

Les mer #Mobil

Statstilskudd også til mobilt hjemmebredbånd

Nkom har utarbeidet et forslag om fast trådløs aksess (FWA) som innebærer at det kan gis statlig tilskudd til FWA der ytelsen stabilt er 30 Mbps eller mer.

Les mer #Mobil

En million seere mister TVNorge

Discovery har brutt forhandlingene med Get om ny distribusjonsavtale, melder Telia i en pressemelding 07.47 tirsdag morgen.

Les mer #Nyheter

Stygge prisforskjeller – må vi tåle det?

Månedsprisene på bredbånd på fiber/koaks er i Norge dobbelt så høye som i Danmark og 65 prosent høyere enn i Sverige på de mest vanlige hastighetene 100-150 Mbps.

Les mer #Bredbånd

I Leif Eriksons «sjøspor» til Canada

Islendingen Leif Erikson oppdaget for 1000 år siden sjøveien til Newfoundland i Canada. Nå har Peder Nærbø i Bulk Infrastructure kastet sine øyne på den samme strekningen.

Les mer #Bredbånd

Skaper tung mobilutfordrer

Et knapt halvår etter oppstart, kjøper mobilselskapet Unifon opp en av sine konkurrenter, Phonect, noe som gir selskapet 33 000 mobilabonnenter i bedriftsmarkedet.

Les mer #Mobil

Futurehome vil gjøre smarthus enkelt

Den norske teknologistartupen Futurehome lanserer i samarbeid med elektronikkgiganten Elkjøp ny og unik smarthub i det nordiske markedet.

Les mer #Nyheter

Betre frekvenssituasjon i Noreg

Telenor meiner frekvenssituasjonen i Noreg er betre enn i Sverige.

Les mer #Mobil

300 nettangrep mot bedrifter

rs nettsider er et voksende problem. I Telenors nett var det over 300 slike angrep hver måned i fjor. Her er rådene du bør følge for å beskytte virksomheten din mot nettangrep.

Les mer #Nyheter

Er Pål Vegard på den rette sti?

Ingen norske telegründer kan ha større tro på at det går an å slåss mot Telenor og Telia enn Pål Eivind Vegard. Nå er han i full gang igjen i det niende teleselskapet – Hudya.

Les mer #Mobil

Treg frekvenstildeling forsinker 5G

Ericssons toppsjef Børje Ekholm mener Sverige er iferd med å havne i bakleksa på mobilutvikling (5G) fordi frekvenstildelingen er sen. Det går enda tregere i Norge.

Les mer #Mobil

Huaweis Mate Xs – rådyr og smart

Huawei Mate Xs som ble lansert i går er en oppgradert versjon av Mate X som ble vist i fjor. Mate Xs regnes nå som Huaweis mest sofistikerte enhet.

Les mer #Mobil

Bare i Hammerfest er det priskrig

Prisforskjellene på mainstream-bredbånd i Norge er generelt små dersom du ikke bor i Hammerfest. Det er kun på gigabithastighet prisdifferansene er virkelig store.

Les mer #Bredbånd

Stadig nye fiberkabler fra Norge

Innen utgangen av neste år skal den nye fiberkabelen, Englandskabelen, mellom Norge og England være klar til bruk. Xtera skal bygge.

Les mer #Bredbånd

Tussa med fokus på tjenesteutvikling

Tussa IKT har passert 11 600 fiberkunder med en vekst på 1300 i fjor. Selskapet satser mye på tjenesteutvikling – spesielt innen sikkerhet.

Les mer #Bredbånd

Simula etablerer 5G-labben SMIL

Simula Met Interoperational Lab (SMIL) har åpnet i går med god hjelp av Huawei og nLogic. Dette er den første uavahengige 5G-testlab i Norge.

Les mer #Mobil

Havtor – ny fiber til Danmark

En ny sjøfiberkabel vil forbinde datasenter lokasjoner i Norge og Danmark og åpne for nye muligheter på begge sider av kabelen.

Les mer #Nyheter

Millimeterbåndet på vent

Verizon i USA skal bygge med millimeterbånd i 60 amerikanske byer. I Norge og Europa er millimeterbåndet satt på vent.

Les mer #Mobil

5G vil øke hastigheten 13 ganger

Hastigheten i 5G vil om tre år være 575 Mbps i snitt, noe som er 13 ganger raskere enn nå.

Les mer #Mobil

Dataangrep rammer halvparten av bedriftene

Halvparten av norske bedrifter har opplevd dataangrep, men ofte tar det flere måneder før angrepene blir oppdaget. Da er det ofte for sent.

Les mer #Nyheter

Phishing på datakrim-tronen

Phishing er akkurat nå den mest framtredende formen for datakrimaktivitet, viser Telenors kontinuerlige overvåkning.

Les mer #Nyheter

Kongberg leverer bredbånd til verdensrommet

Kongsberg Gruppen skal bidra med bredbåndstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbedre kommunikasjonen mellom astronauter og jorden.

Les mer #Bredbånd

Vil flere følge Bodøs eksempel?

Bodø Energi har solgt sin fiber til Signals eier Lyse. Det er neppe første gang i år vi vil se et kraftselskap selge sin fiber. Og det er ikke gitt hvem kjøperene vil bli. Det er selgers marked.

Les mer #Hjem

130 000 nye Ice-kunder i 2019

Ice Group fikk 130 000 nye abonnenter i 2019 – 18 000 nye bare i fjerde kvartal. Men taper fortsatt penger så det svir: Minus 1,1 milliard kroner i fjor.

Les mer #Mobil

Mobile World Congress i Barcelona er avlyst

Mobile World Congress tar konsekvensen av koronaviruset og at mange av bransjens giganter har trukket seg: Arrangøren GSMA avlyser onsdag kveld hele årets messe.

Les mer #Hjem

Telenor Sverige satser på smarte fabrikker

Telenor Sverige blir først i verden som blir Ericsson Industry Partner. Avtalen setter Telenor i stand til å tilby skreddersøm for smarte fabrikker.

Les mer #Mobil

Tafjord biter kraftig fra seg

Tafjord Connect fikk over 2000 nye kunder netto i 2019 på tross av kraftig økt konkurranse.

Les mer #Bredbånd

Get først med WiFI 6-ruter

Som første store bredbåndsleverandør i Norge tilbyr nå Get en ruter som støtter den nye og grensesprengende Wi-Fi 6-teknologien.

Les mer #Nyheter

Nettsvindel bekymrer mange

98 prosent av befolkningen handler på nett. Men hele 8 av 10 er bekymret for svindel når de handler på nett.

Les mer #Nyheter

RiksTV med fiberavtale i Bergen

TV-distributøren RiksTV fortsetter å signere avtaler med fiberselskaper over hele landet. Nå har RiksTV nettopp signert en avtale med bredbåndsaktøren Nettstar i Bergen.

Les mer #Bredbånd

Færre klager – økt tilfredshet

Forbrukertilsynet har i 2019 registrert færre klager enn før. Selv om mobil er på tredjeplass på klagetoppen er det forbausende få klager.

Les mer #Mobil

Tor Morten Osmundsen ny Altibox-sjef

Tor Morten Osmundsen overtar som adm. direktør i Altibox etter at Thomas Skjelbred går til Telenor. Osmundsen er den sjette toppsjefen i Altibox siden starten i 2001.

Les mer #Bredbånd

TDC – alle piler peker ned

Den største danske teleoperatøren TDC mistet 71 000 TV-kunder i 2019 og både topp- og bunnlinje falt.

Les mer #Nyheter

3Net overtar fibrenettet også i Sørreisa

3Net ekspanderer stadig og tar nå over drift og salg av fibernettet også i Sørreisa kommune i Troms. Snart har de 6000 kunder.

Les mer #Bredbånd

Corona skremte også Ericsson vekk

Det er allerede på det rene at Corona-viruset får konsekvenser for Mobil World Congress (MWC) som åpner 24. februar i Barcelona. Nå har også Ericsson trukket seg i tillegg til ZTE og LG.

Les mer #Mobil

USA ønsker å kontrollere Ericsson

USA bør vurdere private oppkjøp i både Ericsson og Nokia. Dette som et bolverk mot Huawei og Kina.

Les mer #Mobil

Fiber overlegent for bedriftene

Hun overtar ledelsen av GlobalConnects nett og bedriftsmarked i Norge. Den første oppgaven er å oppdatere fibernettet til et supernett med opp til 400 Gbits hastighet og 100 ganger høyere kapasitet. I tillegg skal hun sørge for fortsatt vekst for GlobalConnect i Norge.

Les mer #Bredbånd

Nkom til felts mot jammere

Jammere kan forstyrre både mobilnett, trådløse nett og kanskje verst av alle navigasjonsnett. Nå ber Nkom om tips om salg og bruk av jammere. Begge deler av ulovlige og straffbart.

Les mer #Mobil

Telia satser dedikert i Nordsjøen

Telia lanserer nå en dedikert portefølje for offshoreindustrien. Med full 4G-dekning og flere gode pakketilbud og løsninger kan kunder i offshore-virksomheter styrke kommunikasjonen mellom land- og offshore. Telia har tidligere innledet IoT-samarbeid med Tampnet.

Les mer #Hjem

Telecommentar:

Mest lest