Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Green Mountain bygger datasenter nær Oslo

Green Mountain bygger sitt tredje datasenter i Enebakk nær Oslo. Byggestart 1. september, ferdig om et år.

Les mer #Hjem

Detaljer om de kommende iPhone 11-modellene

Fra Kina kommer det nå en massiv lekkasje om de nye iPhone modellene som skal presenteres av Apple om kun litt over en uke.

Les mer #Hjem

Altibox biter Telenor i halen

Altibox fikk en vekst på 21 000 nye fiberkunder i første halvår 2019 mot Telenors vekst på 22 000. Lyse tele omsatte 1,9 milliarder kroner i 1. halvår – 205 millioner mer enn i samme tidsrom i 2018.

Les mer #Bredbånd

Har tatt Ericsson ut av krise – må han gå?

Børje Ekholm har snudd utviklingen i Ericsson til noe mye bedre. Likevel kan han nå måtte vike for en ny toppsjef, Håkan Buskhe fra SAAB.

Les mer #Nyheter

Altibox med alternativ IoT-satsing

Gårdagens badetemperatur var på 19,4 grader og ble målt av Badetassen i Porsgrunn. Slik har Altibox og partnere testet ut IoT via et alternativ til mobilnettenes løsninger, LoRa.

Les mer #Mobil

Nytt tilbod på Kvinnherad Breiband

BKK kom med eit nytt og betre tilbod på Kvinnherad Breiband like før ferien. Styret var nøydd til å vurdera det. Men førebels er det uvisst om  BKK får tilslag på tilbodet.

Les mer #Bredbånd

Fint at flere leverer fiber til mobilnett

Samarbeid om bedre fiberløsninger til basestasjoner er veldig positivt og det er bra at operatørene har økt fokus på diversitet og uavhengige framføringer. 41 kommuner har fått tilsammen 270 millioner til forsterket ekom.

Les mer #Mobil

Hatefulle ytringer uakseptabelt

− Hatefulle ytringer og hets mot politikere er helt uakseptabelt, sa kommunal- og mederniseringsminister Monica Mæland i en debatt i KS.

Les mer #Hjem

Get BoX mye bedre, men ikke best

To år etter at Altibox-kundene fikk en ny avansert Android-plattform, har nå også Get-kundene fått en slik medieplattform via den nye Get-boksen. Likevel tar de ikke ledelsen.

Les mer #Bredbånd

Android slutter med amerikanske søtsaker

Neste versjon blir Android 10 - Google vil gjøre det enklere å følge med. Nå er det slutt på navn etter amerikanske søtsaker.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

Mest lest