Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

38 000 høyhastighetskunder

Next GentTel har nå  14 000 fiberkunder og 24 200 VDSL-kunder av en total kundemasse på 134 000 på bredbånd i privatmarkedet.

Les mer #Hjem

Ny teknologi kan løse disel-knuten

Oslo Kommunes diselforbud kunne vært effektivt håndtert ved bruk av nye teknologi. Løsningen er langt på vei i bruk i garasjen under Telenor-bygget.

Les mer #Hjem

Med fiber som bakdør for kobber

Det er en nasjonal oppgave å kunne utnytte potensialet i et modernisert kobbernett. Og for Norges-sjef Berit Svendsen i Telenor er det særdeles viktig for å lykkes i bredbåndsmarkedet i 2016. Men de har også en bakdør: Mer fiber.

Les mer #Hjem

Phonero kjøper mobilselskap

Mobiltelefoniselskapet Phonero styrker posisjon pa? Vestlandet med oppkjøpet av konkurrenten Mobitalk AS.

Les mer #Mobil

Opera kan bli kinesisk

Onsdag morgen la en kinesisk gruppe et bud på 10,5 milliarder kroner for Opera Software. Styret anbefaler aksjonærene å godta tilbudet.

Les mer #Hjem

Mobil databruk redder svakt kvartal

Det siste kvartalet i 2015 ble ikke gullkantet for Telenor Norge. De tapte 28 000 mobilkunder og hadde bare en nettovekst på 1000 i fastnettet. Konsernet må ta et kjempetap i Danmark.

Les mer #Nyheter

Telenor må gi kobber-kompensasjon

For operatørene som må leie kobber av Telenor er ADSL-kundene som bor mest spredt ulønnsomme. Vectoring på VDSL fra Telenor kan ytterligere forverre situasjonen.

Les mer #Bredbånd

Norges nest største «telefamilie»

Altibox-familien består av 35 norske og seks danske lokale og regionale selskaper som leverer fiber gjennom merkevaren Altibox. De sysselsetter nå 1500 årsverk.

Les mer #Bredbånd

Lyse spisser velferdsteknologi

Lyse spisser satsingen på velferdsteknologi og samler den i ett selskap – Safemate. Smartlys leder fram til nå, Jan Holm, blir leder for Safemate.

Les mer #Nyheter

400 millioner mindre teleinvesteringer?

I 2014 var investeringene i norske telebransje nesten 9 milliarder. Alt tyder på at tallene var en smule mindre i 2015. Vårt anslag for 2015 er 8,5 milliarder kroner.

Les mer #Bredbånd

Telecommentar:

Mest lest