Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Bredbåndsinntekt fra 89 til 1000

Det er enorme forskjeller for hva operatørene har i salgsinntekt per kunde i bredbåndsbransjen. Vi finner et spenn fra 89 kroner til over 1000 kroner i månedlig inntekt per kunde.

Les mer #Bredbånd

WiFi til Olav Thons kjøpesentre

NetNordic har i første omgang sikret seg en kontrakt om WiFi-løsning til 50 av de 109 kjøpesentrene Olav Thon Gruppen eier eller forvalter i Norge og Sverige.

Les mer #Nyheter

Vi betaler mest for dårligst bredbånd

Nordmenn betaler mer for lavhastighets kobberbasert bredbånd enn for høyhastighets fiberbasert bredbånd.

Les mer #Bredbånd

Kabeloperatør vekstvinner på fiber

Altibox hadde ved årsskiftet hele 57 prosent av privatmarkedet for fiber. Men kanskje mest overraskende. Av alle enkeltselskaper ble "kabelselskapet" Get vekstvinner på fiber.

Les mer #Bredbånd

Trenger samhandling for datasentre

Det er viktig å tiltrekke seg internasjonal dataindustri. Skal vi løse utfordringene trenges effektiv samhandling mellom stat, kommune og bransjen selv.

Les mer #Nyheter

Rekordhøy fibervekst i 2015

97 106 private husholdninger og bedrifter samlet fikk fiberaksess i 2015. Det er en større vekst enn noe år før. Nå er fiber største aksessteknologi for første gang.

Les mer #Bredbånd

Økte teleinvesteringer i fjor

Investeringene i teletjenester økte med 740 millioner i fjor til 8,5 milliarder kroner. 4,7 milliarder av investeringene skjedde i fibernett og 4G.

Les mer #Nyheter

Mange nye datasentre til Norden

Tredjeparts datasenter i Norden vil øke med 2,5 ganger i utstrekning og tre ganger i strømforbruk innen utgangen av 2017.

Les mer #Nyheter

Mobilbruk ute: 82 prosent fra 10 land

Sverige, Spania og Storbritannina topper nordmenns reisemål. 10 land står for 82 prosent av nordmenns mobilbruk i utlandet.

Les mer #Mobil

Norge en digital avkrok

Det er ikke kapasitet ut av landet det er mangel på. Det er diversitet og redundans – det vil si ulike framføringsveier. Får vi ikke flere slike blir vi en digital avkrok.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

Mest lest