Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Eltel-kjøpet godkjent

Eltel kunngjør at Konkurransetilsynet har godkjent selskapets kjøp av Umoes aksjer, noe som gjør Eltel til eneste eier av Eltel Sønnico AS.  

Les mer #Nyheter

Sterkt fibervekst i Lofoten

Lofotkraft Bredbånd vokser kraftig med 1300 kunder på to år og har etter mange år med underskudd nå meget gode resultater med en EBITDA-margin på hele 37,2 millioner kroner.

Les mer #Bredbånd

Hvem er best på bredbånd i Norge?

På Telecom World 24.-25. september vil landets beste lokale/regionale bredbåndsoperatør bli kåret. 40 selskaper deltar i evalueringen.

Les mer #Bredbånd

Lyse tele får 100 flere ansatte

Det vil ikke hjelpe på galopperende ledighetstall i Stavanger-regionen, men Lyses televirksomhet får nå 100 flere ansatte, men da i Drammen og Porsgrunn.

Les mer #Bredbånd

Nettvern – ny Telenor-tjeneste

Med bakgrunn i Telenors forståelse av sårbarheter, trusselbilde og kundenes behov har Telenor utviklet Nettvern, en tjeneste som reduserer risikoen for at ansatte i bedrifter uforvarende besøker farlige nettsider.

Les mer #Bredbånd

Hvem vinner: Vipps eller Apple/Google

I Norge har DNB lansert sin Vipps-tjeneste med suksess og Danske Bank har nylig lansert MobilePay som er en tilsvarende løsning. I en internasjonal undersøkelse svarer imidlertid 39 prosent at de tror Apple og Google vil være de dominerende aktørene innen mobil betaling innen fem år.

Les mer #Mobil

Fem smarte byer

Helsinki, San Fransisco, Stockholm, Barcelona og Stavanger. Alle fem byene har sine smarte byprosjekter som vil bli presentert på den internasjonale konferansen Nordic Edge Expo som finner sted i Stavanger 17.-18.september.

Les mer #Nyheter

IMSI-fangere er ikke største trusselen

IMSI-fangere og falske basestasjoner er bare starten på sikkerhetsutfordringene som kommer med mobilt bredbånd og tingenes internett.

Les mer #Mobil

Lyse tele mot 3 milliarder

Lyses telekom-virksomhet vokser både i kundeutvikling, omsetning og med stadig bedre resultater. Resultatet for tele økte i 1. halvår til 215 millioner før skatt, opp fra 137 millioner første halvår i 2014. EBITDA-marginen er nå på over e30 prosent.  

Les mer #Bredbånd

Vil kapre 6000 fiberkunder i Telenors nett

NextGenTel har fått 2400 fiberkunder i Telenors nett i første halvår, men har en svak tilbakegang på xDSL med 3640 kunder i første halvår. Men altså bare litt større nedgang på ADSL enn framgangen på fiber og stadig økning mobilt.

Les mer #Bredbånd

Telecommentar:

  • Sterk bredbåndsvekst 1. halvår

    Sterk bredbåndsvekst 1. halvår

    Utviklingen innen fast bredbånd går så det suser med Altibox og Get i spissen som de to sterkeste vekstfaktorene. Tilsam ...

Mest lest