Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Telia henter ny sjef fra Telenor

Kjersti Jamne har takket ja til å bli ny Chief Marketing Officer (CMO) i Telia Norge. Hun får med det ansvaret for alle Telia Norges merkevarer i privatmarkedet og vil inngå i ledergruppen til Telia Norge.

Les mer #Mobil

90-tallet mobilteknologi lever fortsatt

72 prosent av alle telefoner i mobilnettet er nå en 4G-mobil. For to år siden var tilsvarende tall 42 prosent. I underkant av 10 prosent av kundene er fortsatt på 2G.

Les mer #Mobil

Sømløs fiber til fast og mobil

Visjonen er et totalt sømløst nett mellom fiber til hjemmene (FTTH) og fiber til basestasjonene (FTTCell). Telenor er alt i ferd med å implementere de første versjonene av slike nett.

Les mer #Nyheter

450 000 kunder i box

Denne uken rundet Altibox-partnerskapet 450.000 oppkoblede kunder. Mer enn 1,2 millioner personer i Norge og Danmark bruker nå fibertjenestene hver eneste dag. Altibox har omlag 56 prosent av totalt 800 000 fiberaksesser i bedrift og privat samlet.

Les mer #Bredbånd

Telenor kutter – igjen

Telenor Norge omorganiserer bredbåndsdivisjonen og teknologidivisjonen. Det medfører 170 færre jobber. Og det er ikke lenge siden forrige nedbemanning.

Les mer #Nyheter

Norge – fiberfyrtårn i Europa

Europasnitt på fiberaksess til hjemmene ligger langt under en tredjedel av hva vi har oppnådd i Norge. Det er Sørøst-Asia og Øst-Europa som leder i fiberkappløpet.

Les mer #Bredbånd

Storkontrakt med helse-Norge

Datametrix signerer avtaler verdt 1,6 milliarder med alle helseforetakene.  

Les mer #Hjem

Først i Europa med overskrivbare SIM-kort

Com4 har inngått samarbeid med Gemalto, og blir med dette den første mobiloperatøren i Europa som kan tilby overskrivbare SIM-kort som støtter GSMA-standarden.

Les mer #Hjem

Lyspunkter i akterutseilt Europa

Norge gjør det fortsatt sterkt på den europeiske fiberranking. 31 prosent av husstandene abonnerer å fiber i Norge. Med det er vi sjette beste land i Europa. Og vi leder fortsatt på fiber til villa.

Les mer #Bredbånd

Kundetap, men mange lyspunkter i NextGenTel

NextGenTel mistet 7000 privatkunder og 1000 bedriftskunder i fjerde kvartal, men gjør likevel et godt 2016 totalt. Spesielt gledelig er økningen i fiber- og mobilkunder pluss positiv utvikling i Kvantel.

Les mer #Bredbånd

Telecommentar:

Mest lest