Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 20 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Lineær TV mot en sakte død

- LineærTV er ikke død, men det kan hende noen av dere dør med det, spissformulerte Nina Vesterby fra Homenet seg på Telecom World. Og det var ikke uten grunn. Det er «gamlingene» som holder lineær-TV oppe.

Les mer #Nyheter

Telestorm i Bodø

Hvordan kan Nord-Norge skal bli best i landet på teknologiske løsninger? Det er hovedfokus når Signal Bredbånd inviterer til «brainstorm» i Bodø 28. april.

Les mer #Nyheter

IKT Norge graver videre

Telenor er ikke alene om å fokusere på nye og bedre graveforskrifter i norske kommuner. IKT Norge følger saken tett og har gjort det lenge.

Les mer #Bredbånd

Ikke lett å bli kvitt gamle nett

Det er ingen enkel oppgave å kvitte seg med gamle og utdaterte nett. Det har Telenor fått erfare gjennom historien. Hva bakkenettet angår, er Telenor fortsatt i tenkeboksen..

Les mer #Hjem

Mot løsning på gravestrid

Det er klar tilnærming i konflikten om graveforskrifter. Striden mellom de store byene i  Vegforum, Samferdselsdepartementet og bredbånds operatørene er langt på vei skrinlagt.

Les mer #Bredbånd

ICE bør være mer aggressiv

ICE i Norge vil selv om de når de mest aggressive målene i 2020 være langt under halvparten så stor som Tele2 var i Norge i fjor.

Les mer #Mobil

Fiberoperatører kan tjene på wifi

Det er penger i operatørdrevne wifisoner. Av 1550 fiberkunder hos Lysglimt i Austevoll har 1140 også bestilt wifi mot tillegg i prisen. 

Les mer #Mobil

Telenor når 50 000 bankkunder

Mobilbetaling er så mangt. I Serbia har Telenor banka fått 50 000 kunder på seks måneder.

Les mer #Hjem

Trenger to nett og mye mer penger

Telebransjen i Norge mener alle husstander trenger tilgang til to nett – et fast og ett mobilt. O de mener det må betydelig mer statsstøtte til for at det som bor mest grisgrendt skal høyhastighets fastnett.

Les mer #Bredbånd

Endelig samarbeid om bedre togdekning

De fleste får det først: Mobilt bredbånd på tog prioriteres til de mest trafikkerte strekkene. Langdistansebanene får vente.

Les mer #Mobil

Telecommentar:

  • Bredbånd til alle mulig

    Bredbånd til alle mulig

    - Bredbånd til distriktene dreier seg ikke om «subsidier» til sære «bygdetullinger». Det handler om nasjonalt ansvar, næ ...

Bedriftsprofiler

  • Lønnsomt bredbånd i Finnmark

    Lønnsomt bredbånd i Finnmark

    Nornett i Finnmark rundet 20 år. Det privateide bredbåndselskapet styrker seg spesielt i Øst-Finnmark. Selskapet kan vis ...

Mest lest