Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 20 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Kraftig økning i bredbåndstrafikk

Mens Altibox nylig kunne melde at de siden i fjor har doblet trafikken i sitt bredbåndsnett fra i fjor, melder nå Telenor at de har hatt en økning på "bare" 52 prosent.

Les mer #Bredbånd

Parken blir smart stadion

Telia er i ferd med å installere et enormt wifi-nettverk med over 387 aksesspunkter i Københavns største fotball-stadion Parken.

Les mer #Bredbånd

Campus No1 i Vennesla

Ikke nok med planer om et digert datasenter på Lindberg i samarbeid Med Akershus Energi. Nå varsler Bulk Eiendom milliardinvesteringer også i Vennesla utenfor Kristansand.

Les mer #Nyheter

God kommunikasjon gir miljøgevinst

Fire av ti bedrifter kan dokumentere miljøgevinst på grunn av moderne kommunikasjonsløsninger, viser en ny undersøkelse fra Telenor.

Les mer #Nyheter

Bare kryptering kan hindre tapping

Bare ende-til-ende kryptering er tilstrekkelig for at ikke godt plasserte falske basestasjoner kan tappe samtaler i mobilnettene. Ikke en gang PST har lov til å bruke slikt utstyr uten rettskjennelse.

Les mer #Nyheter

Oppkjøp gir enorm markedsmakt

Alt tyder på at Konkurransetilsynet vil si endelig nei til Telia Soneras oppkjøp av Tele2 dersom ikke Telia Sonera avgir deler av kundemassen til ICE. I motsatt fall vil de to store kontrollere 96,7 prosent av privatmarkedet der TeliaSonera faktisk blir større enn Telenor.

Les mer #Mobil

Kan overvåke maktens sentrum

Sikkerhetseksperter og Aftenposten har funnet falske basestasjoner i maktens sentrum av Norge. Utstyret kan overvåke bevegelsene til statsråder, politikere og embetsmenn. Utstyret kan kjøpes på Internett. Forsker vil ha Telenors rolle opp til debatt.

Les mer #Nyheter

Smarte byer trenger wifi

Smarte byer krever gode offentlig tilgjengelige trådløse wifi-nett. Det var gjennomgangsmelodien på WiFi Innovation Summit i København forrige uke.

Les mer #Mobil

Alt du har i boks på brett

Omsider er T-We See, TV på nettbrett, tilgjengelig for Canal Digitals kabel-tv kunder.

Les mer #Nyheter

Telenor vil ha fleksibel nøytralitet

Telenor vil ha en viss fleksibilitet i tolkningen av hva streng nettnøytralitet er. De er også skeptisk til lovfesting av nettnøytralitet. På ett av tre hovedpunkter er de til dels uenige med PT.

Les mer #Nyheter

Telecommentar:

  • Balansert nettnøytralitet

    Balansert nettnøytralitet

    - PT ser svært positiv på at vi kan få i gang en offentlig debatt om nettnøytralitet, skriver Torstein Olsen og Frode Sø ...

Bedriftsprofiler

  • Fibergasellen i Rogaland

    Fibergasellen i Rogaland

     Lyse Fiber blitt kåret til gasellebedrift for andre året på rad. De har nå passert 65 000 fiberkunder i Rogaland.

Mest lest