Logg inn

Du må registrere deg og logge inn for å lese våre artikler.
Registrer deg for 14 dagers gratis prøveabonnement. Da mottar du også vårt daglige nyhetsbrev i epostkassen

Glemt passord?
Jeg har testet siten og ønsker å bestille abonnement.

Easy Fibre styrker seg i Norge

Easy Fibre kryper sakte men sikkert inn i Norge også. Nå er både Eidsiva Bredbånd og Bredbåndsfylket Troms med i denne felles markedsplassen. Flere norske vurderer tilslutning.

Les mer #Bredbånd

DNA-testing av jobbsøkere?

Genetikk inkludert DNA-testing kan bli en faktor for jobbsøkere i fremtiden, mener analyseselskapet Gartner.

Les mer #Nyheter

Telenor fibergigant - i Sverige

Telenor i Sverige har lenge satset på fiber. Alle Bredbandbolagets 499 000 kunder kan få 100 Mbps nedstrøms – de fleste har fiberaksess.

Les mer #Bredbånd

Positivt av Get

Forbrukerrådets Finn Myrstad syns det er positivt at Get nå også satser på mobilmarkedet selv om det skjer på toppen av Internett og TV.

Les mer #Mobil

700 MHz til nød eller kommers

Det store spørsmålet i nødnett-sammenheng er om neste generasjons nett skal skje utelukkende i kommersielle nett eller via et statlig nett i samspill med de kommersielle nettene.

Les mer #Nyheter

Verdens første 5G-modem introdusert

Qualcomm Technologies har introdusert verdens første 5G-modem som også sømløst kan opptre sammen med gigabit 4G LTE-modem.

Les mer #Mobil

Dobbel dose mobildata fra Get

Get blir i dag aktør i det norske mobilmarkedet, og lanserer mobilabonnement som gir folk som alt er Get-kunder dobbel dose mobildata.

Les mer #Mobil

Kobberkrøllen: Økt politisk press

Det knytter seg en viss spenning til hva samferdselsminister Ketil Solvik Olsen vil svare stortingsrepresentant Hans F. Grøvan (Krf) på hans spørsmål om kobberkrøllen.

Les mer #Bredbånd

Android Nougat 7.1 - hva er nytt?

De fleste Android-mobiler vil kunne få de nye funksjonene - om de bare blir oppdatert - men enkelte funksjoner er eksklusive for Pixel.

Les mer #Mobil

Bredbåndsmålet:Både kobber og tilskudd kreves

Dersom tre-års varslingsfrist for endringer blir stående, vil det fjerne hele høyhastighetspotensialet i kobbernettet. Etter et års diskusjoner i Bredbåndforum er avstanden fortsatt stor.

Les mer #Bredbånd

Telecommentar:

Mest lest